Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Linda Boys Team Saturn
André Tactiek Saturn
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 52.1
unsatisfactory Schieten very good
adequate Passen good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Muzek is nu in balbezit. Parachini met een sublieme pass. Vintilă met een sublieme pass. Klungelig pakt Polewczyk de bal. Polewczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siemieniuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă geeft een lange en hoge pass. Tetes kopt de bal weg. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Team Saturn 0:1

6e minuut.
Koçlar probeert naar een medespeler te passen. Cəfərli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vintilă. Cəfərli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cəfərli kan niet meer verder spelen. Lamelle komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Polewczyk kan de bal niet met de borst controleren. Van Himst bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk onderschept slim de pass. Polewczyk schiet op doel. Siemieniuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Team Saturn 0:2

14e minuut.
Linssen geeft een hoge lob. Vintilă kopt de bal weg. Cycoń rent richting de bal. Daar is Cycoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cycoń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Marchand geeft een hoge lob. Muzek heeft problemen om de bal te vangen. Vintilă probeert naar een medespeler te passen. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Team Saturn 0:3

21e minuut.
Avarello speelt de bal door. Tetes rent richting de bal. Tetes passt de bal in één keer door. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Team Saturn 0:4

26e minuut.
Vintilă probeert naar een medespeler te passen. Tetes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetes passt de bal zonder na te denken. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Shipley trapt de bal weg van het doel. Linssen kopt de bal weg. Cycoń controleert de bal met de borst. Polewczyk rent richting de bal. Polewczyk schiet op doel. Siemieniuk bokst de bal weg.

35e minuut.
Marchand probeert naar een medespeler te passen. Van Himst controleert de bal met de borst. Linssen met een sublieme pass. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń geeft de bal voor. Siemieniuk bokst de bal weg. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Team Saturn 0:5

45e minuut.
Tetes is nu in balbezit. Tetes passt de bal in één keer door. Polewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Team Saturn 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linda Boys 78%, Team Saturn 22%.
Linda Boys - Team Saturn 0:6

48e minuut.
Firti met een sublieme pass. Tetes rent richting de bal. Van Himst begaat een overtreding. Van Himst krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Maconi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vintilă de bal. Parachini met een sublieme pass. Cycoń probeert de bal met de borst te controleren. Cycoń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Siemieniuk met een harde bal richting middenveld. Linssen kopt de bal weg. Lescot heeft problemen om de bal te vangen. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Parachini heeft problemen om de bal te vangen. Parachini speelt de bal door. Cycoń rent richting de bal. Cycoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Team Saturn 0:7

67e minuut.
Marchand verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Marchand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Himst is nu in balbezit. Van Himst geeft een hoge lob. Airinei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Linssen geeft een hoge lob. Vintilă kopt de bal weg. Klungelig pakt Polewczyk de bal. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń schiet op doel. Siemieniuk bokst de bal weg.

76e minuut.
Polewczyk kan de bal niet met de borst controleren. Linssen rent richting de bal. Linssen probeert naar een medespeler te passen. Cycoń rent richting de bal. Cycoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń speelt de bal door. Polewczyk is nu in balbezit. Polewczyk haalt uit met een fantastische trap. Siemieniuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - Team Saturn 0:8

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vintilă zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Shipley de bal. Cycoń rent richting de bal. Cycoń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linda Boys 70%, Team Saturn 30%.
Linda Boys - Team Saturn 0:8