Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 22:23
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.09
  • Stadion: FC Amber
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28811
FC Ridders *K.V.* - *Malinwa*
541 Tactiek FC de Kampioenen
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 46.2
solid Schieten formidable
solid Passen solid
good Verdedigen adequate


1e minuut.
De Laet passt de bal zonder na te denken. Carlier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlier passt de bal zonder na te denken. Heylens is nu in balbezit. Heylens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Begeyn passt de bal zonder na te denken. Clercq rent richting de bal. Clercq probeert naar een medespeler te passen. Heylens rent richting de bal. Heylens haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Dierick geeft een lange en hoge pass. De Canck rent richting de bal. De Canck geeft de bal voor. Heylens is nu in balbezit. Heylens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De Laet rent richting de bal. De Laet passt de bal in één keer door. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens haalt uit met een fantastische trap. Miś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ridders - *K.V.* - *Malinwa* 0:1

14e minuut.
Clercq passt de bal in één keer door. Duneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Duneau passt de bal in één keer door. De Laet is nu in balbezit. De Laet schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Kurzeja speelt de bal door. Klungelig pakt Elslander de bal. Heylens is nu in balbezit. Heylens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ridders - *K.V.* - *Malinwa* 0:2

23e minuut.
Decaluwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Duneau verovert de bal door een tackle van achteren. Duneau met een sublieme pass. Heylens rent richting de bal. Heylens draait met de bal, schiet en ... Miś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Honorato rent richting de bal. Honorato geeft de bal voor. Vermeiren heeft problemen om de bal te vangen. Poplašen is nu in balbezit. Poplašen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Clercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Clercq geeft een lange en hoge pass. Kurzeja heeft problemen om de bal te vangen. Heylens is nu in balbezit. Heylens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Poplašen rent richting de bal. De Canck verovert de bal door een tackle van achteren. Carlier probeert naar een medespeler te passen. Heylens rent richting de bal. Heylens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De Laet passt de bal zonder na te denken. Duneau heeft problemen om de bal te vangen. Duneau speelt de bal door. Heylens rent richting de bal. Heylens haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Miś bokst de bal weg. Ivens is nu in balbezit. Paal!

33e minuut.
De Laet kopt de bal weg. Daar is Heylens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivens schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ivens moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ivens schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Heylens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Begeyn met een snel genomen vrije trap. Heylens krijgt zijn hoofd ertegen. Miś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Eynde rent richting de bal. Eynde geeft een lange en hoge pass. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens draait met de bal, schiet en ... Miś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ridders - *K.V.* - *Malinwa* 0:3

45e minuut.
Poplašen is nu in balbezit. Morhaye speelt de bal door. De Laet kopt de bal weg. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vermeiren raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Habers komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ridders 62%, *K.V.* - *Malinwa* 38%.
FC Ridders - *K.V.* - *Malinwa* 0:3

46e minuut.
De Laet probeert naar een medespeler te passen. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens draait met de bal, schiet en ... Miś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Heylens draait met de bal, schiet en ... Duneau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duneau geeft een hoge lob. Clercq is nu in balbezit. Clercq schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Eynde geeft de bal voor. Daar is Poplašen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlier probeert naar een medespeler te passen. Heylens is nu in balbezit. Heylens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Kurzeja geeft een hoge lob. Kairamo is nu in balbezit. Kairamo geeft een hoge lob. Dierick geeft de bal voor. Poplašen rent richting de bal. Morhaye bokst de bal weg.

64e minuut.
Dierick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Honorato bereikt de bal nog maar net als eerste. Honorato met een sublieme pass. Dierick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dierick geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Canck met een snelle inworp. Clercq speelt de bal door. Heylens rent richting de bal. Heylens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Miś speelt de bal door. Klungelig pakt Begeyn de bal. Duneau speelt de bal door. Heylens is nu in balbezit. Heylens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Honorato rent richting de bal. Clercq verovert de bal door een tackle van achteren. Clercq met een sublieme pass. Heylens heeft problemen om de bal te vangen. Heylens draait met de bal, schiet en ... Miś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ridders 56%, *K.V.* - *Malinwa* 44%.
FC Ridders - *K.V.* - *Malinwa* 0:3