Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Looney tunes fc_thekillers
Sylvester Tactiek nieuwe opstellin
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
33 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 37.1
wonderbaarlijk Schieten zwak
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Pielesiak met een sublieme pass. Kujovič rent richting de bal. Kujovič probeert naar een medespeler te passen. da Qualidade is nu in balbezit. da Qualidade schiet op doel. Paal!

6e minuut.
Verschaeren met een sublieme pass. van Assel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergeant verovert de bal door een tackle van achteren. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap. Redigonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Van Brussel is nu in balbezit. Goossens verovert de bal door een tackle van achteren. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - fc_thekillers 1:0

13e minuut.
Voordeckers is nu in balbezit. Sergeant is nu in balbezit. Voordeckers is nu in balbezit. Sergeant rent richting de bal. Sergeant geeft een lange en hoge pass. Redigonda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - fc_thekillers 2:0

15e minuut.
Goossens controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Van Brussel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sergeant kopt de bal weg. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sergeant neemt de hoekschop. Goossens springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goossens is nu in balbezit. Goossens haalt uit met een fantastische trap. Redigonda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Delflaesse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van de putte is nu in balbezit. Van de putte geeft een hoge lob. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Talledo is nu in balbezit. Vercarre verovert de bal door een tackle van achteren. Vercarre geeft een lange en hoge pass. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - fc_thekillers 3:0

27e minuut.
Smolders bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xiaoyu. Voordeckers raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Verschaeren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goossens is nu in balbezit. Van Aert rent richting de bal. Goossens onderschept slim de pass. Goossens geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Van Brussel verovert de bal door een tackle van achteren. Goossens is nu in balbezit. Voordeckers is nu in balbezit. Goossens rent richting de bal. Goossens draait met de bal, schiet en ... Redigonda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - fc_thekillers 4:0

35e minuut.
Maranhão geeft de bal voor. Goossens kopt de bal weg. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers passt de bal zonder na te denken. Goossens is nu in balbezit. Goossens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - fc_thekillers 5:0

43e minuut.
da Qualidade rent richting de bal. da Qualidade passt de bal in één keer door. Maranhão onderschept slim de pass. Smolders rent richting de bal. Smolders haalt uit met een fantastische trap. Matevosyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Van de putte geeft een hoge lob. Inworp. Wevere met een snelle inworp. Xiaoyu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Looney tunes 45%, fc_thekillers 55%.
Looney tunes - fc_thekillers 5:0

46e minuut.
Van de putte passt de bal zonder na te denken. Vercarre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercarre geeft de bal voor. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers draait met de bal, schiet en ... Redigonda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Verschaeren geeft een lange en hoge pass. Goossens kopt de bal weg. Klungelig pakt van Assel de bal. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goossens is nu in balbezit. Goossens geeft een lange en hoge pass. Voordeckers is nu in balbezit. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap. Redigonda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - fc_thekillers 6:0

55e minuut.
Maranhão verovert de bal door een tackle van achteren. Maranhão probeert naar een medespeler te passen. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens haalt uit met een fantastische trap. Redigonda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - fc_thekillers 7:0

62e minuut.
Vercarre kopt de bal weg. Van Aert heeft problemen om de bal te vangen. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens heeft problemen om de bal te vangen. Goossens haalt uit met een fantastische trap. Redigonda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Voordeckers rent richting de bal. Voordeckers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - fc_thekillers 8:0

69e minuut.
van Assel rent richting de bal. Sergeant verovert de bal door een tackle van achteren. Sergeant speelt de bal door. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Goossens de bal. Goossens passt de bal met de wreef. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers haalt uit met een fantastische trap. Redigonda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - fc_thekillers 9:0

72e minuut.
Van Aert is nu in balbezit. Goossens onderschept slim de pass. Daar is Goossens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goossens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - fc_thekillers 10:0

77e minuut.
Metsenaere geeft een hoge lob. Voordeckers kopt de bal weg. Daar is Van Brussel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goossens is nu in balbezit. Goossens haalt uit met een fantastische trap. Redigonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Voordeckers de bal. Voordeckers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Looney tunes - fc_thekillers 11:0

81e minuut.
Daar is Sergeant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verschaeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschaeren speelt de bal door. Voordeckers bereikt de bal nog maar net als eerste. Voordeckers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Goossens geeft een lange en hoge pass. Van Aert heeft problemen om de bal te vangen. Vercarre rent richting de bal. Goossens rent richting de bal. Goossens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Goossens geeft een lange en hoge pass. Redigonda speelt de bal door. Delflaesse kopt de bal weg. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens haalt uit met een fantastische trap. Redigonda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Looney tunes 38%, fc_thekillers 62%.
Looney tunes - fc_thekillers 11:0