Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Blauwe Reiger Team Saturn
Dennis New Tactiek Saturn
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 46.8
adequate Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen very good


7e minuut.
Inworp. Szotek met de inworp. Bertanzetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertanzetti geeft een hoge lob. Van Hoof krijgt zijn hoofd ertegen. Airinei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Vintilă speelt de bal door. Linssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Linssen speelt de bal door. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń draait met de bal, schiet en ... Bevernage bokst de bal weg.

23e minuut.
Serenella is nu in balbezit. Linssen is nu in balbezit. Serenella probeert naar een medespeler te passen. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Parachini kopt de bal weg. Carboch controleert de bal met de borst. Cycoń is nu in balbezit. Cycoń draait met de bal, schiet en ... Bevernage maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Skoupý geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vintilă met een snelle inworp. Cycoń rent richting de bal. Cycoń haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blauwe Reiger 56%, Team Saturn 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Blauwe Reiger - Team Saturn 0:0

46e minuut.
Zamponi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kolbász komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Szotek is nu in balbezit. Vintilă rent richting de bal. Vintilă passt de bal zonder na te denken. Cycoń rent richting de bal. Cycoń schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
İsmailoğlu is nu in balbezit. Kolbász tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İsmailoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bertanzetti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Maconi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Blauwe Reiger - Team Saturn 1:0

61e minuut.
Vintilă rent richting de bal. Vintilă geeft een lange en hoge pass. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cycoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cycoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Buzov is nu in balbezit. Buzov draait met de bal, schiet en ... Kolbász kopt de bal weg. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bertanzetti geeft de bal voor. Van Hoof kopt de bal weg. Daar is Maconi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzov rent richting de bal. Buzov schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Buzov is nu in balbezit. Vintilă is nu in balbezit. Vintilă geeft een hoge lob. Cycoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Cycoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Blauwe Reiger 60%, Team Saturn 40%.
FC Blauwe Reiger - Team Saturn 1:0