Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 19:11
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.09
  • Stadion: afas stadion
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 42607
*K.V.* - *Malinwa* Linda Boys
FC de Kampioenen Tactiek André
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
60 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 32
incredible Schieten unsatisfactory
solid Passen adequate
good Verdedigen very good


3e minuut.
Clercq met een sublieme pass. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager schiet op doel. Kasta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siemieniuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Linda Boys 1:0

6e minuut.
Dhuinslager schiet op doel. Kasta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duneau geeft een lange en hoge pass. Heylens maakt een snoekduik en kopt de bal. Siemieniuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Linda Boys 2:0

9e minuut.
Meirsschaut kopt de bal weg. Dhuinslager heeft problemen om de bal te vangen. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager geeft de bal voor. Heylens is nu in balbezit. Heylens haalt uit met een fantastische trap. Siemieniuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Linda Boys 3:0

14e minuut.
Heylens onderschept slim de pass. Van Himst verovert de bal door een tackle van achteren. Dhuinslager verovert de bal door een tackle van achteren. Dhuinslager draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Linda Boys 4:0

16e minuut.
Lamelle geeft een lange en hoge pass. Begeyn speelt de bal door. Daar is Firti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heylens rent richting de bal. Heylens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Linda Boys 5:0

17e minuut.
Dhuinslager onderschept slim de pass. Dhuinslager geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kasta de bal. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Duneau passt de bal zonder na te denken. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager passt de bal zonder na te denken. Daar is Heylens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heylens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Heylens heeft problemen om de bal te vangen. Dhuinslager rent richting de bal. Firti begaat een overtreding. Dhuinslager raakt geblesseerd tijdens het duel. Dhuinslager wilt de vrije trap nemen. Paal!

21e minuut.
Meirsschaut verovert de bal door een tackle van achteren. Begeyn met een sublieme pass. Duneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Duneau geeft een hoge lob. Heylens springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager draait met de bal, schiet en ... Siemieniuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Heylens rent richting de bal. Heylens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Duneau kopt de bal weg. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Marchand naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Eynde bereikt de bal nog maar net als eerste. Eynde geeft de bal voor. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager haalt uit met een fantastische trap. Siemieniuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Linda Boys 6:0

25e minuut.
Clercq onderschept slim de pass. Clercq met een sublieme pass. Daar is Dhuinslager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhuinslager haalt uit met een fantastische trap. Siemieniuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Firti controleert de bal met de borst. Carlier is nu in balbezit. Carlier passt de bal met de wreef. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens draait met de bal, schiet en ... Siemieniuk bokst de bal weg.

31e minuut.
Carlier is nu in balbezit. Carlier geeft een lange en hoge pass. Duneau kopt de bal weg. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Duneau is nu in balbezit. Duneau probeert naar een medespeler te passen. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Linda Boys 7:0

34e minuut.
Meirsschaut geeft een lange en hoge pass. Dhuinslager is nu in balbezit. Duneau speelt de bal door. Heylens is nu in balbezit. Heylens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Himst bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens is nu in balbezit. Dhuinslager rent richting de bal. Dhuinslager haalt uit met een fantastische trap. Siemieniuk bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Duneau kopt de bal weg. Dhuinslager rent richting de bal. Dhuinslager passt de bal met de wreef. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Lescot geeft een hoge lob. Jeannette is nu in balbezit. Jeannette probeert naar een medespeler te passen. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Shipley de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Heylens rent richting de bal. Heylens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Duneau kopt de bal weg. Klungelig pakt Dhuinslager de bal. Heylens is nu in balbezit. Heylens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Linda Boys 8:0

43e minuut.
Clercq rent richting de bal. Clercq met een sublieme pass. Dhuinslager heeft problemen om de bal te vangen. Dhuinslager draait met de bal, schiet en ... Kasta probeert de bal aan de voet te houden. Siemieniuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Lamelle speelt de bal door. Clercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Clercq speelt de bal door. Daar is Heylens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heylens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 20%, Linda Boys 80%.
*K.V.* - *Malinwa* - Linda Boys 8:0

47e minuut.
Duneau met een sublieme pass. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Lescot is nu in balbezit. Dhuinslager verovert de bal door een tackle van achteren. Dhuinslager haalt uit met een fantastische trap. Siemieniuk bokst de bal weg.

49e minuut.
Lamelle geeft een hoge lob. Clercq is nu in balbezit. Clercq geeft een hoge lob. Dhuinslager krijgt zijn hoofd ertegen. Siemieniuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Cəfərli rent richting de bal. De Canck verovert de bal door een tackle van achteren. Firti verovert de bal door een tackle van achteren. Clercq onderschept slim de pass. Clercq schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Clercq geeft een hoge lob. Siemieniuk speelt de bal door. Duneau speelt de bal door. Klungelig pakt Heylens de bal. Heylens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siemieniuk trapt de bal weg. Duneau kopt de bal weg. Dhuinslager rent richting de bal. Dhuinslager schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Firti is nu in balbezit. Heylens onderschept slim de pass. Heylens probeert naar een medespeler te passen. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Linda Boys 9:0

57e minuut.
Van Himst verovert de bal door een tackle van achteren. Clercq is nu in balbezit. Clercq passt de bal met de wreef. Daar is Dhuinslager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhuinslager haalt uit met een fantastische trap. Siemieniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Cəfərli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Himst rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clercq. Van Himst moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Van Himst kan niet meer verder spelen. Gniadkowski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Lescot kopt de bal weg. Duneau is nu in balbezit. Duneau passt de bal zonder na te denken. Dhuinslager rent richting de bal. Dhuinslager schiet op doel. Siemieniuk bokst de bal weg.

65e minuut.
Birardo heeft problemen om de bal te vangen. Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn passt de bal met de wreef. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager schiet op doel. Siemieniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Linda Boys 10:0

65e minuut.
Klungelig pakt Cəfərli de bal. Heylens is nu in balbezit. Heylens passt de bal zonder na te denken. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager draait met de bal, schiet en ... Siemieniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Jeannette passt de bal in één keer door. Duneau rent richting de bal. Duneau passt de bal met de wreef. Heylens rent richting de bal. Heylens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Carlier rent richting de bal. Carlier probeert naar een medespeler te passen. Duneau speelt de bal door. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Linda Boys 11:0

69e minuut.
Shipley bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley geeft een lange en hoge pass. Heylens probeert de bal aan de voet te houden. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhuinslager haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Begeyn onderschept slim de pass. Begeyn geeft de bal voor. Firti probeert de bal met de borst te controleren. Heylens bereikt de bal nog maar net als eerste. Heylens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Linda Boys 12:0

72e minuut.
Kasta passt de bal in één keer door. Firti is nu in balbezit. Heylens onderschept slim de pass. Heylens schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Linda Boys 13:0

74e minuut.
Eynde kopt de bal weg. Dhuinslager bereikt de bal nog maar net als eerste. Duneau speelt de bal door. Klungelig pakt Heylens de bal. Heylens schiet op doel. Siemieniuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Siemieniuk met een sublieme pass. Begeyn kopt de bal weg. Duneau met een sublieme pass. Heylens heeft problemen om de bal te vangen. Heylens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Begeyn onderschept slim de pass. Begeyn geeft een hoge lob. Daar is Shipley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heylens rent richting de bal. Heylens schiet op doel. Siemieniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Linda Boys 14:0

81e minuut.
Klungelig pakt Koçlar de bal. Dhuinslager rent richting de bal. Duneau geeft een hoge lob. Heylens springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - Linda Boys 15:0

84e minuut.
Clercq zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carlier geeft de bal voor. Heylens is nu in balbezit. Heylens schiet op doel. Siemieniuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Duneau passt de bal in één keer door. Clercq is nu in balbezit. Clercq passt de bal met de wreef. Duneau is nu in balbezit. Duneau draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Koçlar controleert de bal met de borst. Duneau probeert naar een medespeler te passen. Carlier probeert naar een medespeler te passen. Dhuinslager is nu in balbezit. Dhuinslager draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 20%, Linda Boys 80%.
*K.V.* - *Malinwa* - Linda Boys 15:0