Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Linda Boys fc_thekillers
André Tactiek nieuwe opstellin
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 36.5
unsatisfactory Schieten poor
adequate Passen adequate
very good Verdedigen average


24e minuut.
Muzek is nu in balbezit. Pielesiak onderschept slim de pass. Pielesiak passt de bal met de wreef. Talledo heeft problemen om de bal te vangen. Talledo haalt uit met een fantastische trap. Siemieniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Birardo passt de bal in één keer door. Muzek geeft de bal voor. Klungelig pakt Flowner de bal. Koçlar rent richting de bal. Koçlar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Smolders passt de bal zonder na te denken. Firti verovert de bal door een tackle van achteren. Kujovič rent richting de bal. da Qualidade rent richting de bal. da Qualidade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linda Boys 70%, fc_thekillers 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Linda Boys - fc_thekillers 0:0

51e minuut.
Daar is Van Brussel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Birardo probeert naar een medespeler te passen. Cəfərli is nu in balbezit. Cəfərli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

54e minuut.
Talledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Talledo schiet op doel. Kasta heeft problemen om de bal te vangen. da Qualidade rent richting de bal. da Qualidade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Talledo de bal. da Qualidade is nu in balbezit. da Qualidade passt de bal in één keer door. Talledo rent richting de bal. Talledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Linda Boys - fc_thekillers 0:1

57e minuut.
Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamelle begaat een overtreding. Pielesiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pielesiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lescot heeft problemen om de bal te vangen. Talledo rent richting de bal. Talledo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lescot de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Smolders is nu in balbezit. Xiaoyu is nu in balbezit. Xiaoyu passt de bal in één keer door. Talledo is nu in balbezit. Talledo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
da Qualidade probeert naar een medespeler te passen. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak speelt de bal door. Talledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Talledo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Talledo haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Shipley de bal. da Qualidade is nu in balbezit. da Qualidade schiet op doel. Shipley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kujovič geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Xiaoyu geeft de bal voor. Firti rent richting de bal. da Qualidade verovert de bal door een tackle van achteren. da Qualidade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linda Boys 75%, fc_thekillers 25%.
Linda Boys - fc_thekillers 0:1