Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:11
  • Competitiewedstrijd: Superligaen
  • Stadion: Valhal Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30600
Valhal Momitoz
ADCAD-Knaldfald Tactiek Momotakticz
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
64.2 gemiddelde waardering 61.3
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


5e minuut.
Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesme speelt de bal door. Hejberg rent richting de bal. Hejberg haalt uit met een fantastische trap. Praahl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhal - Momitoz 1:0

10e minuut.
Hejberg probeert de bal met de borst te controleren. Lesme rent richting de bal. Lesme speelt de bal door. Søltoft rent richting de bal. Søltoft schiet op doel. Praahl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Lesme probeert naar een medespeler te passen. Nicoletti heeft problemen om de bal te vangen. Nicoletti speelt de bal door. Klungelig pakt Søltoft de bal. Søltoft haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhal - Momitoz 2:0

17e minuut.
Daar is Hejberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandenbergh rent richting de bal. Hejberg onderschept slim de pass. Hejberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhal - Momitoz 3:0

28e minuut.
Doeltrap. Thyrring komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Hejberg is nu in balbezit. Lesme is nu in balbezit. Lesme passt de bal met de wreef. Søltoft is nu in balbezit. Søltoft draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Søltoft heeft problemen om de bal te vangen. Høeg rent richting de bal. Søltoft onderschept slim de pass. Søltoft schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhal - Momitoz 4:0

45e minuut.
Fillol speelt de bal door. Møllehave bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jochumsen. Møllehave raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhal 48%, Momitoz 52%.
Valhal - Momitoz 4:0

48e minuut.
Vandenbergh geeft de bal voor. Thyrring kopt de bal weg. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommerup verovert de bal door een tackle van achteren. Tommerup schiet op doel. Knudsen bokst de bal weg. Hanusiak onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Găman zal de hoekschop nemen. Knudsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faaborg komt het veld opgelopen. Jochumsen met een snelle inworp. Nicoletti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Terkelsen komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Râlea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nøhr komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Turecki met een harde bal richting middenveld. Tommerup kopt de bal weg. Mihailov heeft problemen om de bal te vangen. Faaborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Faaborg geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Nicoletti passt de bal met de wreef. Hejberg is nu in balbezit. Hejberg passt de bal in één keer door. Søltoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Søltoft schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Wangsøe komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Vandenbergh verovert de bal door een tackle van achteren. Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangsøe rent richting de bal. Wangsøe draait met de bal, schiet en ... Praahl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valhal - Momitoz 5:0

82e minuut.
Wangsøe passt de bal in één keer door. Lesme is nu in balbezit. Lesme passt de bal met de wreef. Hejberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valhal 40%, Momitoz 60%.
Valhal - Momitoz 5:0