Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apollyon Team Basse
Normal Tactiek 352
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 55.5
unsatisfactory Schieten outstanding
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Horton rent richting de bal. Prataria verovert de bal door een tackle van achteren. Prataria passt de bal in één keer door. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:1

2e minuut.
Palumbo met een sublieme pass. Ortoncelli rent richting de bal. Ortoncelli speelt de bal door. Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Lombardo passt de bal zonder na te denken. Pípa heeft problemen om de bal te vangen. Pípa geeft de bal voor. Santos krijgt zijn hoofd ertegen. Vadum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:2

8e minuut.
Ortoncelli is nu in balbezit. Santos geeft de bal voor. Prataria rent richting de bal. Prataria draait met de bal, schiet en ... Vadum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:3

10e minuut.
Vadum met een harde bal richting middenveld. Daar is Rosenstand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Lombardo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Lombardo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lombardo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Palumbo met een sublieme pass. Ortoncelli heeft problemen om de bal te vangen. Ortoncelli passt de bal zonder na te denken. Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:4

13e minuut.
Horton probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de bal. Santos onderschept slim de pass. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:5

14e minuut.
Rosenstand rent richting de bal. Prataria verovert de bal door een tackle van achteren. Prataria passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Santos de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Santos onderschept slim de pass. Santos passt de bal zonder na te denken. Palumbo speelt de bal door. Prataria is nu in balbezit. Prataria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:6

18e minuut.
Horneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortoncelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ortoncelli passt de bal met de wreef. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ingeman rent richting de bal. Santos onderschept slim de pass. Santos passt de bal zonder na te denken. Ortoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortoncelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jarmulski onderschept slim de pass. Jarmulski met een sublieme pass. Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wibroe de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:7

25e minuut.
Palumbo met een snelle inworp. Santos is nu in balbezit. Santos probeert naar een medespeler te passen. Ortoncelli rent richting de bal. Ortoncelli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pípa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Horneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos onderschept slim de pass. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:8

30e minuut.
Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Prataria de bal. Prataria geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jakobsen de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Santos kopt de bal weg. Rosenstand rent richting de bal. Prataria verovert de bal door een tackle van achteren. Prataria haalt uit met een fantastische trap. Wibroe probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pípa zal de hoekschop nemen. Santos springt en kopt de bal. Vadum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:9

32e minuut.
Horton bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria onderschept slim de pass. Prataria speelt de bal door. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ... Vadum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Pípa kopt de bal weg. Prataria is nu in balbezit. Prataria geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ingeman de bal. Palumbo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pípa kopt de bal weg. Prataria rent richting de bal. Prataria passt de bal zonder na te denken. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Jarmulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarmulski probeert naar een medespeler te passen. Pípa met een sublieme pass. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:10

45e minuut.
Santos is nu in balbezit. Ortoncelli rent richting de bal. Ortoncelli geeft een lange en hoge pass. Prataria rent richting de bal. Prataria geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollyon 80%, Team Basse 20%.
Apollyon - Team Basse 0:10

47e minuut.
Ortoncelli geeft de bal voor. Vadum met een sublieme pass. Ortoncelli kopt de bal weg. Santos kan de bal niet met de borst controleren. Santos haalt uit met een fantastische trap. Vadum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:11

52e minuut.
Klungelig pakt Krølben Nielsen de bal. Pípa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pípa passt de bal met de wreef. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel. Vadum bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:12

55e minuut.
Klungelig pakt Palumbo de bal. Palumbo speelt de bal door. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel. Vadum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:13

58e minuut.
Santos rent richting de bal. Santos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kærgaard de bal. Prataria rent richting de bal. Prataria schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ortoncelli kopt de bal weg. Jarmulski rent richting de bal. Jarmulski met een sublieme pass. Klungelig pakt Prataria de bal. Prataria haalt uit met een fantastische trap. Vadum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Santos heeft problemen om de bal te vangen. Santos draait met de bal, schiet en ... Vadum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:14

60e minuut.
Wibroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibroe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pípa met een snelle inworp. Prataria geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pípa speelt de bal door. Ortoncelli rent richting de bal. Ortoncelli speelt de bal door. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Horneman is nu in balbezit. Jarmulski onderschept slim de pass. Jarmulski passt de bal zonder na te denken. Prataria probeert de bal met de borst te controleren. Prataria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:15

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palumbo met de inworp. Santos geeft een lange en hoge pass. Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:16

66e minuut.
Ortoncelli rent richting de bal. Prataria is nu in balbezit. Prataria probeert naar een medespeler te passen. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:17

68e minuut.
Ciocan geeft een hoge lob. Pípa is nu in balbezit. Pípa geeft een lange en hoge pass. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ortoncelli verovert de bal door een tackle van achteren. Ortoncelli geeft de bal voor. Prataria geeft de bal voor. Santos krijgt zijn hoofd ertegen. Vadum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:18

73e minuut.
Prataria is nu in balbezit. Ortoncelli met een sublieme pass. Jakobsen rent richting de bal. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos haalt uit met een fantastische trap. Vadum bokst de bal weg. Santos geeft de bal voor. Vadum bokst de bal weg. Rosenstand rent richting de bal. Prataria onderschept slim de pass. Prataria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:19

75e minuut.
Prataria onderschept slim de pass. Prataria passt de bal in één keer door. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel. Jakobsen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Palumbo passt de bal met de wreef. Daar is Prataria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortoncelli haalt uit met een fantastische trap. Vadum werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Palumbo met een sublieme pass. Ortoncelli is nu in balbezit. Ortoncelli passt de bal zonder na te denken. Daar is Prataria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prataria draait met de bal, schiet en ... Vadum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel. Vadum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:20

88e minuut.
Santos is nu in balbezit. Santos geeft een hoge lob. Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria geeft een hoge lob. Vadum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ortoncelli passt de bal met de wreef. Pípa probeert naar een medespeler te passen. Santos heeft problemen om de bal te vangen. Santos draait met de bal, schiet en ... Vadum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apollyon - Team Basse 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apollyon 79%, Team Basse 21%.
Apollyon - Team Basse 0:21