Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Basse Tolstrup IF
352 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
43 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 20.9
outstanding Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Palumbo neemt de hoekschop. Prataria probeert de bal met de borst te controleren. Prataria draait met de bal, schiet en ... Nystedt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 1:0

4e minuut.
Jarmulski is nu in balbezit. Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria passt de bal in één keer door. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 2:0

7e minuut.
Inworp. Palumbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarmulski probeert de bal met de borst te controleren. Jarmulski geeft een hoge lob. Prataria springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Christophersen trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Lombardo de bal. Lombardo met een sublieme pass. Klungelig pakt Prataria de bal. Prataria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 3:0

8e minuut.
Prataria onderschept slim de pass. Pípa probeert naar een medespeler te passen. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ... Nystedt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 4:0

10e minuut.
Jilavu speelt de bal door. Enemærke bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Jarmulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmulski passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prataria is nu in balbezit. Prataria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 5:0

11e minuut.
Klemmensen met een sublieme pass. Lauersen probeert naar een medespeler te passen. Donnerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos onderschept slim de pass. Santos schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 6:0

13e minuut.
Prataria is nu in balbezit. Prataria passt de bal in één keer door. Palumbo probeert naar een medespeler te passen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos probeert naar een medespeler te passen. Nystedt bokst de bal weg. Prataria rent richting de bal. Prataria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 7:0

19e minuut.
Inworp. Lombardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pípa heeft problemen om de bal te vangen. Pípa geeft een lange en hoge pass. Santos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Winther met een harde bal richting middenveld. Pípa rent richting de bal. Pípa passt de bal met de wreef. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 8:0

21e minuut.
Klemmensen speelt de bal door. Lauersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria verovert de bal door een tackle van achteren. Prataria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 9:0

22e minuut.
Lombardo probeert naar een medespeler te passen. Prataria is nu in balbezit. Prataria passt de bal zonder na te denken. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel. Nystedt bokst de bal weg.

28e minuut.
Prataria met een sublieme pass. Palumbo met een sublieme pass. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. Nystedt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 10:0

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nystedt trapt de bal weg. Lombardo kopt de bal weg. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jarmulski is nu in balbezit. Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmulski rent richting de bal. Prataria is nu in balbezit. Prataria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 11:0

33e minuut.
Santos is nu in balbezit. Palumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palumbo geeft een lange en hoge pass. Prataria rent richting de bal. Prataria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 12:0

35e minuut.
Jarmulski rent richting de bal. Jarmulski passt de bal zonder na te denken. Prataria is nu in balbezit. Prataria haalt uit met een fantastische trap. Nystedt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 13:0

35e minuut.
Klemmensen is nu in balbezit. Santos onderschept slim de pass. Santos passt de bal zonder na te denken. Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria haalt uit met een fantastische trap. Nystedt bokst de bal weg.

36e minuut.
Pípa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pípa probeert naar een medespeler te passen. Prataria is nu in balbezit. Prataria haalt uit met een fantastische trap. Nystedt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 14:0

45e minuut.
Prataria bereikt de bal nog maar net als eerste. Prataria passt de bal zonder na te denken. Winther heeft problemen om de bal te vangen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Basse 20%, Tolstrup IF 80%.
Team Basse - Tolstrup IF 15:0

46e minuut.
Brix kopt de bal weg. Jarmulski met een sublieme pass. Prataria is nu in balbezit. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Nystedt met een harde bal richting middenveld. Jarmulski kopt de bal weg. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Winther de bal onder controle te krijgen. Nystedt bokst de bal weg. Prataria rent richting de bal. Prataria draait met de bal, schiet en ... Nystedt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Nystedt trapt de bal weg van het doel. Lombardo kopt de bal weg. Prataria is nu in balbezit. Prataria geeft de bal voor. Santos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 16:0

51e minuut.
Lombardo passt de bal in één keer door. Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha passt de bal met de wreef. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap. Nystedt bokst de bal weg.

58e minuut.
Nystedt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bähncke de bal. Pípa met een sublieme pass. Prataria rent richting de bal. Prataria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 17:0

63e minuut.
Inworp. Pípa met de inworp. Berthelsen is nu in balbezit. Prataria verovert de bal door een tackle van achteren. Prataria geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Santos onderschept slim de pass. Winther rent richting de bal. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos geeft de bal voor. Prataria maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 18:0

65e minuut.
Brix geeft een lange en hoge pass. Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha geeft een lange en hoge pass. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Jarmulski probeert de bal aan de voet te houden. Jarmulski geeft de bal voor. Daar is Winther, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarmulski is nu in balbezit. Jarmulski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 19:0

69e minuut.
Lauersen speelt de bal door. Daar is Klemmensen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos rent richting de bal. Santos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Enemærke rent richting de bal. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos speelt de bal door. Jarmulski geeft een lange en hoge pass. Prataria springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lombardo probeert naar een medespeler te passen. Jarmulski rent richting de bal. Jarmulski passt de bal met de wreef. Santos is nu in balbezit. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 20:0

76e minuut.
Palumbo speelt de bal door. Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal in één keer door. Jarmulski probeert naar een medespeler te passen. Palumbo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prataria is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Palumbo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prataria krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Winther trapt de bal weg van het doel. Fominha kopt de bal weg. Palumbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palumbo geeft de bal voor. Nystedt bokst de bal weg.

81e minuut.
Jarmulski rent richting de bal. Santos is nu in balbezit. Jarmulski speelt de bal door. Prataria heeft problemen om de bal te vangen. Prataria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ... Nystedt met een sublieme pass. Fominha kopt de bal weg. Palumbo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pípa kopt de bal weg. Jarmulski rent richting de bal. Jarmulski passt de bal in één keer door. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Donnerup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal zonder na te denken. Prataria rent richting de bal. Prataria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Basse - Tolstrup IF 21:0

87e minuut.
Pípa kopt de bal weg. Prataria rent richting de bal. Prataria speelt de bal door. Santos is nu in balbezit. Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Winther geeft de bal voor. Inworp. Palumbo met een snelle inworp. Donnerup speelt de bal door. Jarmulski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Basse 8%, Tolstrup IF 92%.
Team Basse - Tolstrup IF 21:0