Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hobro IK Hammere København
Normal Tactiek HK442
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
43.7 gemiddelde waardering 31.7
goed Schieten matig
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Lencina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lencina geeft een lange en hoge pass. Kirsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Szieben verovert de bal door een tackle van achteren. Szieben haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Szieben passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lencina de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beglaryan. Beglaryan krijgt een gele kaart. Lencina raakt geblesseerd tijdens het duel. Lencina zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Szieben bereikt de bal nog maar net als eerste. Makhanyan rent richting de bal. Szieben verovert de bal door een tackle van achteren. Szieben schiet op doel. Skoubo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hobro IK - Hammere København 1:0

21e minuut.
Klungelig pakt Sperber de bal. Beglaryan met een sublieme pass. Jurišić speelt de bal door. Hoàng Thắng is nu in balbezit. Hoàng Thắng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Hoàng Thắng speelt de bal door. Miraflores onderschept slim de pass. Keidel met een sublieme pass. Vaughn rent richting de bal. Vaughn geeft een hoge lob. Skoubo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hobro IK 30%, Hammere København 70%.
Hobro IK - Hammere København 1:0

46e minuut.
Rodrigo komt het veld opgelopen. Fontaine komt het veld opgelopen. Kuziak komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lencina met de inworp. Fontaine met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Sadoyan de bal onder controle te krijgen. Kuziak is nu in balbezit. Kuziak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rodrigo verovert de bal door een tackle van achteren. Rodrigo passt de bal met de wreef. Fontaine rent richting de bal. Kuziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Augelli met een sublieme pass. Daar is Lencina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lencina geeft een hoge lob. Kuziak is nu in balbezit. Kuziak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hobro IK - Hammere København 2:0

77e minuut.
Fontaine met een sublieme pass. Rodrigo rent richting de bal. Woodhams maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Woodhams naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Augelli rent richting de bal. Hoàng Thắng onderschept slim de pass. Aldazabal speelt de bal door. Hoàng Thắng is nu in balbezit. Hoàng Thắng draait met de bal, schiet en ... Niziałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hobro IK 37%, Hammere København 63%.
Hobro IK - Hammere København 2:0