Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Hundene Black Wings
Normal Tactiek 451
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 25.1
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Eje verovert de bal door een tackle van achteren. Overby rent richting de bal. Overby passt de bal in één keer door. Krogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IF Hundene - Black Wings 0:1

6e minuut.
Donnerup verovert de bal door een tackle van achteren. Donnerup speelt de bal door. Krogh is nu in balbezit. Krogh schiet op doel. Dal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Hundene - Black Wings 0:2

9e minuut.
Holmetoft probeert naar een medespeler te passen. Grahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Grahn geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krogh de bal. Krogh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Grahn geeft een lange en hoge pass. Krog kopt de bal weg. Eje is nu in balbezit. Mølgård verovert de bal door een tackle van achteren. Mølgård haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ravn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Donnerup verovert de bal door een tackle van achteren. Donnerup probeert naar een medespeler te passen. Conradsen met een sublieme pass. Krogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Hundene - Black Wings 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Hundene 52%, Black Wings 48%.
IF Hundene - Black Wings 0:3

48e minuut.
Markussen speelt de bal door. Gynther is nu in balbezit. Conradsen speelt de bal door. Krogh rent richting de bal. Krogh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Conradsen probeert naar een medespeler te passen. Donnerup rent richting de bal. Donnerup speelt de bal door. Krogh rent richting de bal. Krogh schiet op doel. Dal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Hundene - Black Wings 0:4

61e minuut.
Gynther bereikt de bal nog maar net als eerste. Gynther geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hørsted de bal. Mølgård rent richting de bal. Mølgård schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Krog verovert de bal door een tackle van achteren. Eje verovert de bal door een tackle van achteren. Eje met een sublieme pass. Krogh rent richting de bal. Krogh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Eje rent richting de bal. Eje passt de bal in één keer door. Krogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogh schiet op doel. Møller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Hundene - Black Wings 0:5

83e minuut.
Phil bereikt de bal nog maar net als eerste. Refsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Refsgaard passt de bal zonder na te denken. Krogh is nu in balbezit. Krogh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Hundene 48%, Black Wings 52%.
IF Hundene - Black Wings 0:5