Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Wings Spiders United
451 Tactiek spider77
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 19.7
adequate Schieten adequate
poor Passen hopeless
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Donnerup rent richting de bal. Jungell verovert de bal door een tackle van achteren. Jungell passt de bal met de wreef. Maistre bereikt de bal nog maar net als eerste. Maistre schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste. Conradsen onderschept slim de pass. Conradsen passt de bal in één keer door. Krogh rent richting de bal. Krogh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bandelewski trapt de bal weg van het doel. Overby rent richting de bal. Overby passt de bal in één keer door. Donnerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnerup haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Inworp. Phil met de inworp. Overby met een sublieme pass. Krogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Maistre rent richting de bal. Hørsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Hørsted passt de bal met de wreef. Crnjanski is nu in balbezit. Crnjanski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Wings 23%, Spiders United 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Wings - Spiders United 0:0

49e minuut.
Agăfiţei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conradsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Conradsen met een sublieme pass. Krogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Marincea speelt de bal door. Phil bereikt de bal nog maar net als eerste. Phil passt de bal in één keer door. Krogh rent richting de bal. Krogh schiet op doel. Bandelewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Jungell is nu in balbezit. Jungell geeft een hoge lob. Maistre bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Maistre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maistre haalt uit met een fantastische trap. Ravn bokst de bal weg.

70e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Valencia geeft een hoge lob. Maistre kan de bal niet met de borst controleren. Maistre schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hørsted de bal onder controle te krijgen. Ravn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Trefný rent richting de bal. Trefný passt de bal zonder na te denken. Lydolf is nu in balbezit. Daar is Maistre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maistre haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Donnerup probeert naar een medespeler te passen. Krogh is nu in balbezit. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Krogh is nu in balbezit. Krogh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Phil is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Overby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Overby geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Wings 30%, Spiders United 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Wings - Spiders United 0:0