Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balcad Spangsbjerg IF
Normal Tactiek Forsøg
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 51.8
weak Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Enemark rent richting de bal. Enemark geeft een lange en hoge pass. Ukiru rent richting de bal. Ukiru geeft een hoge lob. Feind krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balcad - Spangsbjerg IF 0:1

10e minuut.
Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Malik passt de bal met de wreef. Falkenberg is nu in balbezit. Kjeldssen verovert de bal door een tackle van achteren. Kjeldssen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Malik controleert de bal met de borst. Ahnfeldt geeft een lange en hoge pass. Sorescu kopt de bal weg. Mrkić met een sublieme pass. Kragh-Jacobsen geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sorescu met een sublieme pass. Huyghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Huyghe passt de bal met de wreef. Feind rent richting de bal. Feind draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Erichsen trapt de bal weg. Kragh-Jacobsen speelt de bal door. Malik met een sublieme pass. Kjeldssen is nu in balbezit. Kjeldssen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kragh-Jacobsen is nu in balbezit. Ahnfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kragh-Jacobsen onderschept slim de pass. Kragh-Jacobsen geeft de bal voor. Feind springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Falkenberg heeft problemen om de bal te vangen. Feind bereikt de bal nog maar net als eerste. Feind schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Risom rent richting de bal. Horneman verovert de bal door een tackle van achteren. Feind is nu in balbezit. Klungelig pakt Feind de bal. Feind geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kragh-Jacobsen passt de bal zonder na te denken. Malik is nu in balbezit. Malik passt de bal met de wreef. Feind bereikt de bal nog maar net als eerste. Feind draait met de bal, schiet en ... Erichsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Feind bereikt de bal nog maar net als eerste. Feind draait met de bal, schiet en ... Erichsen bokst de bal weg.

31e minuut.
Feind geeft de bal voor. Erichsen probeert naar een medespeler te passen. Kragh-Jacobsen kopt de bal weg. Feind heeft problemen om de bal te vangen. Feind haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kragh-Jacobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kragh-Jacobsen geeft een hoge lob. Feind rent richting de bal. Feind haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balcad - Spangsbjerg IF 0:2

35e minuut.
Horneman met de inworp. Ottesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feind verovert de bal door een tackle van achteren. Feind draait met de bal, schiet en ... Erichsen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Lundgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsborg verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ukiru. Ukiru krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Daar is Feind, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feind passt de bal zonder na te denken. Kjeldssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldssen draait met de bal, schiet en ... Erichsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balcad - Spangsbjerg IF 0:3

44e minuut.
Klungelig pakt Ukiru de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krudtmayer. Ukiru raakt geblesseerd tijdens het duel. Ukiru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Feind krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balcad 85%, Spangsbjerg IF 15%.
Balcad - Spangsbjerg IF 0:3

46e minuut.
Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Malik speelt de bal door. Kragh-Jacobsen probeert naar een medespeler te passen. Kjeldssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldssen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Horneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Horneman met een sublieme pass. Feind bereikt de bal nog maar net als eerste. Feind schiet op doel. Erichsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balcad - Spangsbjerg IF 0:4

52e minuut.
Kragh-Jacobsen probeert de bal met de borst te controleren. Kragh-Jacobsen geeft een lange en hoge pass. Feind rent richting de bal. Feind haalt uit met een fantastische trap. Erichsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balcad - Spangsbjerg IF 0:5

53e minuut.
Ahnfeldt is nu in balbezit. Ahnfeldt speelt de bal door. Risom bereikt de bal nog maar net als eerste. Feind onderschept slim de pass. Feind schiet op doel. Erichsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Horneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Horneman speelt de bal door. Ahnfeldt heeft problemen om de bal te vangen. Feind bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk met een sublieme pass. Paal!

65e minuut.
Falkenberg trapt de bal weg van het doel. Kragh-Jacobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kragh-Jacobsen geeft een hoge lob. Feind rent richting de bal. Feind haalt uit met een fantastische trap. Erichsen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Balcad - Spangsbjerg IF 0:6

69e minuut.
Risom probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Malik passt de bal met de wreef. Feind bereikt de bal nog maar net als eerste. Feind haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sorescu probeert naar een medespeler te passen. Horneman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ottesen. Horneman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Horneman kan niet meer verder spelen. Falk komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kragh-Jacobsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kragh-Jacobsen geeft een lange en hoge pass. Risom heeft problemen om de bal te vangen. Feind is nu in balbezit. Feind haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balcad - Spangsbjerg IF 0:7

74e minuut.
Thoustrup is nu in balbezit. Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Falk geeft een hoge lob. Feind bereikt de bal nog maar net als eerste. Feind draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ahnfeldt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Højrup komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Sorescu passt de bal in één keer door. Malik is nu in balbezit. Malik probeert naar een medespeler te passen. Feind is nu in balbezit. Feind haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balcad - Spangsbjerg IF 0:8

80e minuut.
Kragh-Jacobsen rent richting de bal. Kragh-Jacobsen geeft een lange en hoge pass. Højrup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feind rent richting de bal. Feind haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Risom is nu in balbezit. Falk onderschept slim de pass. Falk probeert naar een medespeler te passen. Feind is nu in balbezit. Feind schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Erichsen trapt de bal weg. Inworp. Kragh-Jacobsen met een snelle inworp. Ukiru geeft een hoge lob. Feind maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balcad - Spangsbjerg IF 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balcad 86%, Spangsbjerg IF 14%.
Balcad - Spangsbjerg IF 0:9