Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unik IF KIF
Ny taktik Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
54 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 20.3
formidabel Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Liput bereikt de bal nog maar net als eerste. Liput passt de bal in één keer door. Daar is Demjén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demjén schiet op doel. Isaksen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 1:0

3e minuut.
Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille probeert naar een medespeler te passen. Siemieniuk rent richting de bal. Siemieniuk geeft een hoge lob. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 2:0

6e minuut.
Spincemaille verovert de bal door een tackle van achteren. Spincemaille passt de bal in één keer door. Demjén rent richting de bal. Demjén draait met de bal, schiet en ... Isaksen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 3:0

8e minuut.
Spincemaille is nu in balbezit. Mørkholt begaat een overtreding. Spincemaille raakt geblesseerd tijdens het duel. Liiu met een snel genomen vrije trap. Daar is Falk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demjén rent richting de bal. Demjén haalt uit met een fantastische trap. Isaksen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 4:0

10e minuut.
Liiu speelt de bal door. Klungelig pakt Alköprü de bal. Alköprü speelt de bal door. Demjén is nu in balbezit. Demjén haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 5:0

12e minuut.
Demjén speelt de bal door. Alköprü rent richting de bal. Alköprü geeft de bal voor. Demjén is nu in balbezit. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Degn is nu in balbezit. Degn geeft een lange en hoge pass. Liput kopt de bal weg. Demjén rent richting de bal. Demjén schiet op doel. Isaksen bokst de bal weg. Daar is Spincemaille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spincemaille draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hjelvang Møller bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü onderschept slim de pass. Alköprü met een sublieme pass. Demjén heeft problemen om de bal te vangen. Demjén schiet op doel. Isaksen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Alköprü probeert naar een medespeler te passen. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille met een sublieme pass. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén haalt uit met een fantastische trap. Isaksen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 6:0

19e minuut.
Holm Knudsen speelt de bal door. Degn bereikt de bal nog maar net als eerste. Degn geeft de bal voor. Demjén is nu in balbezit. Demjén haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Falk geeft een hoge lob. Silvestre rent richting de bal. Silvestre geeft een lange en hoge pass. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 7:0

22e minuut.
Liput rent richting de bal. Liput speelt de bal door. Alköprü met een sublieme pass. Demjén rent richting de bal. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 8:0

24e minuut.
Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén passt de bal in één keer door. Liput is nu in balbezit. Liput geeft een hoge lob. Spincemaille springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 9:0

26e minuut.
Liiu passt de bal in één keer door. Siemieniuk probeert naar een medespeler te passen. Spincemaille rent richting de bal. Daar is Demjén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 10:0

30e minuut.
Alköprü probeert naar een medespeler te passen. Daar is Demjén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demjén passt de bal zonder na te denken. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Demjén kan de bal niet met de borst controleren. Dahl Jensen rent richting de bal. Demjén verovert de bal door een tackle van achteren. Demjén haalt uit met een fantastische trap. Isaksen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 11:0

32e minuut.
Liput met een sublieme pass. Alköprü is nu in balbezit. Alköprü heeft problemen om de bal te vangen. Alköprü geeft een lange en hoge pass. Spincemaille springt en kopt de bal. Isaksen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 12:0

34e minuut.
Alköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü passt de bal in één keer door. Demjén rent richting de bal. Klungelig pakt Spincemaille de bal. Spincemaille schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hjelvang Møller verovert de bal door een tackle van achteren. Liput verovert de bal door een tackle van achteren. Liput passt de bal zonder na te denken. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Isaksen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 13:0

37e minuut.
Siemieniuk onderschept slim de pass. Siemieniuk probeert naar een medespeler te passen. Liput speelt de bal door. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén draait met de bal, schiet en ... Isaksen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 14:0

41e minuut.
Siemieniuk speelt de bal door. Alköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Alköprü geeft een hoge lob. Demjén rent richting de bal. Demjén schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Isaksen trapt de bal weg. Klungelig pakt Alköprü de bal. Alköprü kopt de bal weg. Demjén rent richting de bal. Demjén draait met de bal, schiet en ... Isaksen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ellehammer de bal. Spincemaille is nu in balbezit. Spincemaille schiet op doel. Isaksen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unik IF 15%, KIF 85%.
Unik IF - KIF 15:0

46e minuut.
Liput speelt de bal door. Alköprü rent richting de bal. Alköprü speelt de bal door. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Liput is nu in balbezit. Liput passt de bal met de wreef. Spincemaille rent richting de bal. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 16:0

51e minuut.
Alköprü rent richting de bal. Alköprü geeft een hoge lob. Daar is Spincemaille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spincemaille draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 17:0

52e minuut.
Alköprü is nu in balbezit. Alköprü heeft problemen om de bal te vangen. Alköprü geeft de bal voor. Demjén bereikt de bal nog maar net als eerste. Demjén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 18:0

61e minuut.
Daar is Alköprü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alköprü passt de bal met de wreef. Demjén is nu in balbezit. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille draait met de bal, schiet en ... Isaksen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Demjén rent richting de bal. Demjén haalt uit met een fantastische trap. Isaksen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 19:0

63e minuut.
Liput kopt de bal weg. Alköprü kan de bal niet met de borst controleren. Alköprü geeft een hoge lob. Daar is Demjén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demjén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 20:0

65e minuut.
Liput passt de bal in één keer door. Alköprü heeft problemen om de bal te vangen. Alköprü geeft de bal voor. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 21:0

67e minuut.
Alköprü is nu in balbezit. Alköprü geeft de bal voor. Mørkholt kopt de bal weg. Demjén heeft problemen om de bal te vangen. Demjén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Demjén raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Godfrey komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Alköprü geeft de bal voor. Godfrey kopt de bal weg. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Godfrey rent richting de bal. Godfrey schiet op doel. Ellehammer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 22:0

73e minuut.
Dahl Jensen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liput zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Alköprü de bal. Alköprü geeft een lange en hoge pass. Isaksen bokst de bal weg. Spincemaille maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unik IF - KIF 23:0

78e minuut.
Alköprü kopt de bal weg. Liput bereikt de bal nog maar net als eerste. Liput geeft een hoge lob. Godfrey rent richting de bal. Godfrey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ellehammer trapt de bal weg van het doel. Liput kopt de bal weg. Hjelvang Møller bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey onderschept slim de pass. Godfrey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Alköprü zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liput probeert naar een medespeler te passen. Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Isaksen trapt de bal weg. Alköprü probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Godfrey de bal. Godfrey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bonderup passt de bal met de wreef. Liput rent richting de bal. Liput passt de bal met de wreef. Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unik IF 17%, KIF 83%.
Unik IF - KIF 23:0