Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Hernals Wien Dead Bull Wien
W&W Tactiek my442
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
51.5 gemiddelde waardering 61.3
goed Schieten solide
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Malczyk probeert naar een medespeler te passen. Gottlieb met een sublieme pass. Christ probeert naar een medespeler te passen. Zeilinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeilinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lindek verovert de bal door een tackle van achteren. Lindek passt de bal in één keer door. Jeffs rent richting de bal. Jeffs geeft een lange en hoge pass. Lindek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Christ verovert de bal door een tackle van achteren. Christ probeert naar een medespeler te passen. Jeffs geeft een lange en hoge pass. Lindek is nu in balbezit. Lindek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Christ speelt de bal door. Daar is Jeffs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeffs geeft een hoge lob. Zeilinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeilinger draait met de bal, schiet en ... Kaljula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lindek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindek haalt uit met een fantastische trap. Kaljula werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Manquilef geeft een lange en hoge pass. Vranický kopt de bal weg. Klungelig pakt Dragišić de bal. Zeilinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeilinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Malczyk geeft een hoge lob. Vranický rent richting de bal. Zeilinger verovert de bal door een tackle van achteren. Zeilinger schiet op doel. Kaljula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - Dead Bull Wien 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Hernals Wien 66%, Dead Bull Wien 34%.
1.FC Hernals Wien - Dead Bull Wien 0:1

53e minuut.
Zaghetto met een sublieme pass. Christ met een sublieme pass. Jeffs rent richting de bal. Jeffs geeft een hoge lob. Lindek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zehetner passt de bal in één keer door. Christ rent richting de bal. Jeffs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeffs geeft de bal voor. Lindek springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - Dead Bull Wien 0:2

57e minuut.
Jeffs geeft een hoge lob. Arnautović kopt de bal weg. Klungelig pakt Vorhauer de bal. Zeilinger is nu in balbezit. Zeilinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hernals Wien - Dead Bull Wien 0:3

61e minuut.
Zeilinger kopt de bal weg. Jeffs rent richting de bal. Jeffs passt de bal in één keer door. Gottlieb is nu in balbezit. Gottlieb geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Doeltrap. Zallinger komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Lindek maakt een snoekduik en kopt de bal. Peltosuo kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jeffs zal de hoekschop nemen. Zeilinger maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaljula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Buitenspel voor Lindek. Goede buitenspelval van de verdediging. Wenger komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Gottlieb heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majkrzak. Gottlieb raakt geblesseerd tijdens het duel. Romańczuk komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Daar is Fritz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnautović is nu in balbezit. Arnautović passt de bal met de wreef. Zeilinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeilinger draait met de bal, schiet en ... Kaljula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Hernals Wien 76%, Dead Bull Wien 24%.
1.FC Hernals Wien - Dead Bull Wien 0:3