Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 19:12
  • Competitiewedstrijd: Bundesliga
  • Stadion: AUTer space
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 18361
The AUTsiders 1.FC Hernals Wien
Neu_Mitte_l Tactiek W&W
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
11 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
64 gemiddelde waardering 49.7
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


21e minuut.
Na een snelle pass probeert Heider de bal onder controle te krijgen. Nuñez is nu in balbezit. Zehetner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zehetner krijgt een gele kaart. Nuñez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nuñez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
The AUTsiders - 1.FC Hernals Wien 1:0

25e minuut.
Inworp. Tejchert met een snelle inworp. Arnautović probeert naar een medespeler te passen. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak draait met de bal, schiet en ... Paal! López Mas bokst de bal weg.

38e minuut.
Heider speelt de bal door. Mphela is nu in balbezit. Mphela passt de bal met de wreef. Nuñez rent richting de bal. Nuñez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Peszko met een sublieme pass. Peyre is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Norger. Norger krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The AUTsiders 37%, 1.FC Hernals Wien 63%.
The AUTsiders - 1.FC Hernals Wien 1:0

46e minuut.
Jiménez komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kaiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaiser geeft een hoge lob. Nuñez is nu in balbezit. Nuñez haalt uit met een fantastische trap. Kaljula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The AUTsiders - 1.FC Hernals Wien 2:0

61e minuut.
Daar is Heider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Nuñez is nu in balbezit. Nuñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The AUTsiders - 1.FC Hernals Wien 3:0

63e minuut.
Maurerbauer passt de bal zonder na te denken. Peszko heeft problemen om de bal te vangen. Peszko geeft een lange en hoge pass. Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez schiet op doel. Kaljula bokst de bal weg.

67e minuut.
Peszko speelt de bal door. Mphela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mphela passt de bal met de wreef. Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kaljula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The AUTsiders - 1.FC Hernals Wien 4:0

73e minuut.
Kaiser onderschept slim de pass. Kaiser geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dragišić de bal. Nuñez rent richting de bal. Nuñez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dragišić heeft problemen om de bal te vangen. Nuñez rent richting de bal. Dragišić begaat een overtreding. Nuñez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maurerbauer wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Kunduracı probeert naar een medespeler te passen. Mphela rent richting de bal. Mphela speelt de bal door. Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The AUTsiders - 1.FC Hernals Wien 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The AUTsiders 23%, 1.FC Hernals Wien 77%.
The AUTsiders - 1.FC Hernals Wien 5:0