Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Squadra Viola Tirol United
wurzel Tactiek smv
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 52.8
formidable Schieten adequate
outstanding Passen very good
good Verdedigen excellent


11e minuut.
Inworp. Nedorost met de inworp. Daerden is nu in balbezit. Daerden geeft een hoge lob. Klosterhuber springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fijał bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fijał zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śleszyński geeft een lange en hoge pass. Neslan krijgt zijn hoofd ertegen. Radhuber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sackbauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Wrockowiak onderschept slim de pass. Wrockowiak probeert naar een medespeler te passen. Daerden rent richting de bal. Daerden geeft een hoge lob. Klosterhuber springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Fiala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiala probeert naar een medespeler te passen. Fijał rent richting de bal. Fijał geeft de bal voor. Neslan maakt een snoekduik en kopt de bal. Radhuber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bzdak de bal. Peter is nu in balbezit. Neslan verovert de bal door een tackle van achteren. Neslan haalt uit met een fantastische trap. Radhuber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mihliuc passt de bal met de wreef. Jakovina is nu in balbezit. Jakovina speelt de bal door. Tkacz rent richting de bal. Tkacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Salzmann onderschept slim de pass. Daerden is nu in balbezit. Daerden geeft een lange en hoge pass. Klosterhuber maakt een snoekduik en kopt de bal. Radhuber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Tirol United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Viola 39%, Tirol United 61%.
Squadra Viola - Tirol United 1:0

54e minuut.
Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc geeft een hoge lob. Tkacz heeft problemen om de bal te vangen. Tkacz draait met de bal, schiet en ... Stronach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Squadra Viola - Tirol United 1:1

60e minuut.
Fiala heeft problemen om de bal te vangen. Fiala passt de bal met de wreef. Fijał bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijał geeft een lange en hoge pass. Neslan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nedorost is nu in balbezit. Nedorost passt de bal zonder na te denken. Daerden is nu in balbezit. Daerden geeft een lange en hoge pass. Klosterhuber krijgt zijn hoofd ertegen. Radhuber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neslan rent richting de bal. Neslan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Jakovina is nu in balbezit. Śleszyński rent richting de bal. Śleszyński passt de bal zonder na te denken. Fijał geeft een hoge lob. Klosterhuber maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Sackbauer geeft een hoge lob. Golanko geeft de bal voor. Neslan rent richting de bal. Neslan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Tirol United 2:1

69e minuut.
Fiala met een sublieme pass. Daerden bereikt de bal nog maar net als eerste. Daerden passt de bal in één keer door. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber schiet op doel. Radhuber bokst de bal weg.

73e minuut.
Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber passt de bal in één keer door. Daerden is nu in balbezit. Daerden geeft de bal voor. Neslan springt en kopt de bal. Radhuber bokst de bal weg. Fiala is nu in balbezit. Fiala haalt uit met een fantastische trap. Radhuber probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Fiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiala passt de bal met de wreef. Daar is Fijał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fijał geeft de bal voor. Neslan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Tirol United 3:1

76e minuut.
Klosterhuber passt de bal in één keer door. Nedorost probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Daerden de bal. Daerden geeft de bal voor. Neslan maakt een snoekduik en kopt de bal. Radhuber bokst de bal weg.

79e minuut.
Robacki met een snelle inworp. Mihliuc geeft een lange en hoge pass. Tkacz rent richting de bal. Tkacz draait met de bal, schiet en ... Stronach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Tirol United 3:2

82e minuut.
Inworp. Daerden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nedorost geeft de bal voor. Neslan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Viola - Tirol United 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Viola 38%, Tirol United 62%.
Squadra Viola - Tirol United 4:2