Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vienna Cardinals Blue Vodka
success Tactiek 532 - C3,2
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 59.2
excellent Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Szleter bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrúch verovert de bal door een tackle van achteren. Jendrúch speelt de bal door. Wiśniewski rent richting de bal. Wiśniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Korodowski geeft de bal voor. Karahristov probeert de bal met de borst te controleren. Jünemann rent richting de bal. Jünemann geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Jünemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karahristov rent richting de bal. Jünemann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jünemann krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ivančo probeert naar een medespeler te passen. Wiśniewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kötél. Kötél krijgt een gele kaart. Wiśniewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ivančo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wiśniewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Inworp. Jendrúch met de inworp. Karahristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karahristov geeft een hoge lob. Ivančo krijgt zijn hoofd ertegen. Kazanecki bokst de bal weg.

25e minuut.
Kötél speelt de bal door. Jünemann rent richting de bal. Jünemann passt de bal zonder na te denken. Babik bereikt de bal nog maar net als eerste. Babik draait met de bal, schiet en ... Szczęsny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Überbacher passt de bal zonder na te denken. Trefoloni met een sublieme pass. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Blue Vodka 1:0

34e minuut.
Wiśniewski kopt de bal weg. Ivančo is nu in balbezit. Trefoloni is nu in balbezit. Ivančo onderschept slim de pass. Ivančo haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki bokst de bal weg.

37e minuut.
Ivančo rent richting de bal. Hand begaat een overtreding. Ivančo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ivančo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wiśniewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bausz verovert de bal door een tackle van achteren. Bausz met een sublieme pass. Babik rent richting de bal. Babik schiet op doel. Szczęsny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Blue Vodka 2:0

41e minuut.
Olchawa rent richting de bal. Şirinov verovert de bal door een tackle van achteren. Babik verovert de bal door een tackle van achteren. Szleter rent richting de bal. Szleter haalt uit met een fantastische trap. Szczęsny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Cardinals 51%, Blue Vodka 49%.
Vienna Cardinals - Blue Vodka 2:0

47e minuut.
Klungelig pakt Jünemann de bal. Jünemann speelt de bal door. Babik is nu in balbezit. Babik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Blue Vodka 3:0

49e minuut.
Trefoloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Trefoloni passt de bal in één keer door. Jünemann is nu in balbezit. Jünemann geeft de bal voor. Babik krijgt zijn hoofd ertegen. Szczęsny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Jendrúch is nu in balbezit. Jendrúch passt de bal zonder na te denken. Ivančo rent richting de bal. Ivančo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Karahristov speelt de bal door. Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea passt de bal met de wreef. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrúch met een sublieme pass. Karahristov is nu in balbezit. Karahristov schiet op doel. Kazanecki bokst de bal weg.

70e minuut.
Trefoloni probeert naar een medespeler te passen. Sztorc is nu in balbezit. Sztorc geeft een hoge lob. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo draait met de bal, schiet en ... Kazanecki bokst de bal weg.

72e minuut.
Inworp. Obermann komt het veld opgelopen. Sidorowski komt het veld opgelopen. Kręcina komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Hand probeert naar een medespeler te passen. Obermann is nu in balbezit. Obermann passt de bal zonder na te denken. Olchawa rent richting de bal. Olchawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Trefoloni verovert de bal door een tackle van achteren. Trefoloni met een sublieme pass. Obermann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sidorowski is nu in balbezit. Sidorowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bausz is nu in balbezit. Bausz passt de bal zonder na te denken. Sidorowski rent richting de bal. Sidorowski draait met de bal, schiet en ... Szczęsny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - Blue Vodka 4:0

87e minuut.
ibn-Osman verovert de bal door een tackle van achteren. Wiśniewski is nu in balbezit. ibn-Osman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wiśniewski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wiśniewski kan niet meer verder spelen. Ölscheich komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Obermann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jünemann de bal. Jünemann probeert naar een medespeler te passen. Bausz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bausz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Cardinals 45%, Blue Vodka 55%.
Vienna Cardinals - Blue Vodka 4:0