Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wild Boyz Vienna FC Edelstahl
433nn Tactiek hmw und spiegel
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
62.8 gemiddelde waardering 51.8
wonderbaarlijk Schieten solide
formidabel Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Wintzer is nu in balbezit. Wintzer speelt de bal door. Unger rent richting de bal. Unger passt de bal in één keer door. Panenka bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Kling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chłodek rent richting de bal. Morgenstern is nu in balbezit. Morgenstern haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Morgenstern de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morgenstern geeft de bal voor. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Caju bereikt de bal nog maar net als eerste. Caju passt de bal zonder na te denken. Zaldívar rent richting de bal. Zaldívar geeft een lange en hoge pass. Blake maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

23e minuut.
Hermida passt de bal zonder na te denken. Morgenstern is nu in balbezit. Morgenstern met een sublieme pass. Chłodek rent richting de bal. Chłodek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Petterson verovert de bal door een tackle van achteren. Petterson speelt de bal door. Unger probeert naar een medespeler te passen. Panenka rent richting de bal. Panenka draait met de bal, schiet en ... Ofner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piat verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - FC Edelstahl 0:1

32e minuut.
Chłodek is nu in balbezit. Chłodek passt de bal zonder na te denken. Blake is nu in balbezit. Blake schiet op doel. Cottin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wild Boyz Vienna - FC Edelstahl 1:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donadel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Boyz Vienna 46%, FC Edelstahl 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wild Boyz Vienna - FC Edelstahl 1:1

60e minuut.
Buitenspel voor Donadel. Goede buitenspelval van de verdediging. Põllu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ściuk komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Morgenstern neemt vlug de vrije trap. Chłodek kopt de bal weg. Ściuk rent richting de bal. Ściuk schiet op doel. Cottin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - FC Edelstahl 2:1

80e minuut.
Morgenstern passt de bal in één keer door. Rionda is nu in balbezit. Rionda passt de bal met de wreef. Chłodek is nu in balbezit. Chłodek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Boyz Vienna 50%, FC Edelstahl 50%.
Wild Boyz Vienna - FC Edelstahl 2:1