Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vienna Cardinals FC Haudaneben
success Tactiek win3
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 33.1
very good Schieten average
very good Passen weak
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is Holprig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchawa onderschept slim de pass. Olchawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rasteiro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obermann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olchawa rent richting de bal. Olchawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Obermann onderschept slim de pass. Obermann geeft een lange en hoge pass. Sidorowski kopt de bal weg. Olchawa rent richting de bal. Olchawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Schisani probeert de bal met de borst te controleren. Holprig geeft de bal voor. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa draait met de bal, schiet en ... Tonner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Haudaneben 1:0

18e minuut.
Kosch geeft een lange en hoge pass. Obermann is nu in balbezit. Obermann passt de bal in één keer door. Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Szleter met een sublieme pass. Holprig met een sublieme pass. Obermann met een sublieme pass. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Haudaneben 2:0

29e minuut.
Rasteiro rent richting de bal. Obermann onderschept slim de pass. Obermann met een sublieme pass. Olchawa rent richting de bal. Olchawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kosch is nu in balbezit. Olchawa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Olchawa krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Obermann kopt de bal weg. Schisani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szleter. Schisani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pruban zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Graufuchs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wrzesień rent richting de bal. Wrzesień schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Obermann met een sublieme pass. Holprig is nu in balbezit. Holprig passt de bal in één keer door. Daar is Obermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obermann geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Walewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Szleter de bal. Szleter geeft een hoge lob. Sidorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorowski schiet op doel. Tonner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Cardinals 45%, FC Haudaneben 55%.
Vienna Cardinals - FC Haudaneben 2:0

48e minuut.
Sidorowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Biro-Biro neemt vlug de vrije trap. Hand bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros verovert de bal door een tackle van achteren. Barros draait met de bal, schiet en ... Graufuchs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Inworp. Rasteiro met de inworp. Obermann probeert naar een medespeler te passen. Olchawa rent richting de bal. Olchawa haalt uit met een fantastische trap. Tonner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Szleter heeft problemen om de bal te vangen. Szleter geeft een hoge lob. Sidorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidorowski haalt uit met een fantastische trap. Tonner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Haudaneben 3:0

64e minuut.
Obermann onderschept slim de pass. Obermann geeft een hoge lob. Sidorowski springt en kopt de bal. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa draait met de bal, schiet en ... Tonner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa haalt uit met een fantastische trap. Tonner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Walewski is nu in balbezit. Walewski passt de bal zonder na te denken. Szleter rent richting de bal. Szleter geeft de bal voor. Olchawa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Vormärz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Jünemann passt de bal met de wreef. Obermann heeft problemen om de bal te vangen. Obermann probeert naar een medespeler te passen. Sidorowski is nu in balbezit. Sidorowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Olchawa springt en kopt de bal. Daar is Mairinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidorowski is nu in balbezit. Sidorowski schiet op doel. Tonner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Haudaneben 4:0

71e minuut.
Franzke komt het veld opgelopen. Zagerl komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Wrzesień passt de bal zonder na te denken. Franzke is nu in balbezit. Barros verovert de bal door een tackle van achteren. Barros geeft een hoge lob. Wrzesień rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Haudaneben 4:1

79e minuut.
Jünemann passt de bal met de wreef. Obermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermann speelt de bal door. Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchawa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Franzke rent richting de bal. Barros onderschept slim de pass. Barros passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wrzesień de bal. Wrzesień draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Graufuchs trapt de bal weg van het doel. Walewski kopt de bal weg. Lewis-Potter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wrzesień rent richting de bal. Wrzesień draait met de bal, schiet en ... Graufuchs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Obermann is nu in balbezit. Obermann passt de bal in één keer door. Olchawa is nu in balbezit. Olchawa schiet op doel. Tonner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vienna Cardinals - FC Haudaneben 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vienna Cardinals 28%, FC Haudaneben 72%.
Vienna Cardinals - FC Haudaneben 5:1