Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honeycomb City FC Speedy Gonzales
4-4-2 defend Tactiek st3_hall_433
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 51.7
solid Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Sovernigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitoza Dias verovert de bal door een tackle van achteren. Feitoza Dias speelt de bal door. Dengler is nu in balbezit. Dengler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Hamid is nu in balbezit. Hamid geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feitoza Dias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lenosis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Erler onderschept slim de pass. Erler met een sublieme pass. Feitoza Dias probeert naar een medespeler te passen. Dengler is nu in balbezit. Dengler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Yehiel is nu in balbezit. Yehiel geeft een lange en hoge pass. Panji rent richting de bal. Panji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - FC Speedy Gonzales 1:0

30e minuut.
Feitoza Dias kopt de bal weg. Daar is Sovernigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dengler met een sublieme pass. Panji heeft problemen om de bal te vangen. Panji schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Nagl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto onderschept slim de pass. Bugatto geeft een lange en hoge pass. Panji bereikt de bal nog maar net als eerste. Panji schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Feitoza Dias passt de bal in één keer door. Kalmár heeft problemen om de bal te vangen. Panji bereikt de bal nog maar net als eerste. Panji schiet op doel. Schabe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - FC Speedy Gonzales 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honeycomb City 53%, FC Speedy Gonzales 47%.
Honeycomb City - FC Speedy Gonzales 2:0

61e minuut.
Buitenspel voor Panji. Goede buitenspelval van de verdediging. Nuroğlu neemt vlug de vrije trap. Ulrich kopt de bal weg. Panji is nu in balbezit. Panji draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Szaranowicz komt het veld opgelopen. Floriańczyk komt het veld opgelopen. Somoš komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Golke is nu in balbezit. Floriańczyk onderschept slim de pass. Nuroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Panji rent richting de bal. Panji schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Sovernigo heeft problemen om de bal te vangen. Dorr bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorr passt de bal zonder na te denken. Panji rent richting de bal. Panji draait met de bal, schiet en ... Schabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Dengler passt de bal met de wreef. Dorr is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sovernigo. Sovernigo krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Hobai geeft een hoge lob. Inworp. Feitoza Dias met de inworp. Lenosis geeft de bal voor. Somoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sovernigo is nu in balbezit. Feitoza Dias verovert de bal door een tackle van achteren. Feitoza Dias probeert naar een medespeler te passen. Dengler is nu in balbezit. Dengler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Golke geeft een lange en hoge pass. Feitoza Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitoza Dias passt de bal met de wreef. Dengler is nu in balbezit. Dengler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honeycomb City 45%, FC Speedy Gonzales 55%.
Honeycomb City - FC Speedy Gonzales 2:0