Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fortuna mb Feijahoat Rottenmann
Erst Lig def Tactiek 442 Std
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
44.3 gemiddelde waardering 60.7
adequate Schieten outstanding
adequate Passen formidable
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Gumpinger onderschept slim de pass. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider geeft de bal voor. Uhrenholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhrenholt draait met de bal, schiet en ... Frank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Daar is Flaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flaum geeft de bal voor. Klungelig pakt Gumpinger de bal. Uhrenholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhrenholt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Schneider met de inworp. Flaum is nu in balbezit. Flaum geeft de bal voor. Uhrenholt is nu in balbezit. Uhrenholt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Klungelig pakt Mutz de bal. Mutz passt de bal met de wreef. Lichtenegger probeert naar een medespeler te passen. Pöcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöcher schiet op doel. Frank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Mutz speelt de bal door. Schneider rent richting de bal. Schneider geeft de bal voor. Daar is Uhrenholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uhrenholt schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hernandez is nu in balbezit. Johl is nu in balbezit. Hernandez speelt de bal door. Graufuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Graufuchs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Uhrenholt passt de bal met de wreef. Pöcher rent richting de bal. Pöcher passt de bal in één keer door. Uhrenholt rent richting de bal. Uhrenholt draait met de bal, schiet en ... Frank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Skjevik rent richting de bal. Mutz onderschept slim de pass. Mutz met een sublieme pass. Uhrenholt rent richting de bal. Uhrenholt schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fortuna mb - Feijahoat Rottenmann 0:1

41e minuut.
Graufuchs speelt de bal door. Johl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöcher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pöcher krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Uhrenholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutz is nu in balbezit. Uhrenholt is nu in balbezit. Mutz is nu in balbezit. Mutz haalt uit met een fantastische trap. Frank bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fortuna mb 51%, Feijahoat Rottenmann 49%.
fortuna mb - Feijahoat Rottenmann 0:1

46e minuut.
Graufuchs passt de bal in één keer door. Skjevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik probeert naar een medespeler te passen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bednarz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skjevik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skjevik probeert naar een medespeler te passen. Graufuchs is nu in balbezit. Graufuchs haalt uit met een fantastische trap. Klag kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hernandez is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mutz rent richting de bal. Mutz speelt de bal door. Pöcher rent richting de bal. Pöcher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fortuna mb - Feijahoat Rottenmann 0:2

76e minuut.
Graufuchs is nu in balbezit. Gargamel onderschept slim de pass. Gargamel geeft een hoge lob. Pöcher rent richting de bal. Pöcher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fortuna mb - Feijahoat Rottenmann 0:3

81e minuut.
Graufuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Graufuchs passt de bal met de wreef. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez schiet op doel. Klag maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutz passt de bal in één keer door. Uhrenholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhrenholt haalt uit met een fantastische trap. Frank maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Bertarini onderschept slim de pass. Bertarini met een sublieme pass. Schneider probeert naar een medespeler te passen. Pöcher rent richting de bal. Pöcher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fortuna mb 47%, Feijahoat Rottenmann 53%.
fortuna mb - Feijahoat Rottenmann 0:3