Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mag1899Scr Essling
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Daar is Konarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troll bereikt de bal nog maar net als eerste. Troll met een sublieme pass. Ritzinger rent richting de bal. Ritzinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hochreuther geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wolf met de inworp. Schwarzenegger is nu in balbezit. Schwarzenegger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mag1899Scr - Essling 0:1

22e minuut.
Hochreuther speelt de bal door. Konarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Troll is nu in balbezit. Konarek verovert de bal door een tackle van achteren. Konarek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mag1899Scr - Essling 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mag1899Scr 44%, Essling 56%.
Mag1899Scr - Essling 0:2

59e minuut.
Troll heeft problemen om de bal te vangen. Dahlmann is nu in balbezit. Troll met een sublieme pass. Ritzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dehn rent richting de bal. Dahlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlmann probeert naar een medespeler te passen. Ritzinger rent richting de bal. Ritzinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Schrempf rent richting de bal. Troll bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrempf begaat een overtreding. Schrempf krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mag1899Scr 39%, Essling 61%.
Mag1899Scr - Essling 0:2