Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Masonjar FC Gnuville BK
Def3 Tactiek fylle
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
66 gemiddelde waardering 65.5
outstanding Schieten very good
formidable Passen incredible
formidable Verdedigen outstanding


6e minuut.
Carlitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carlitos raakt geblesseerd tijdens het duel. Yngsjö neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Masonjar FC - Gnuville BK 0:1

6e minuut.
Tallheden verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Hjelm met een snelle inworp. Tallheden geeft een hoge lob. Carlitos maakt een snoekduik en kopt de bal. Kask verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Rebola speelt de bal door. Dracula speelt de bal door. Demiansson is nu in balbezit. Demiansson geeft de bal voor. İskay maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Demiansson heeft problemen om de bal te vangen. Demiansson geeft een hoge lob. Urbansson kan de bal niet met de borst controleren. İskay rent richting de bal. İskay haalt uit met een fantastische trap. Daham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Wissing rent richting de bal. Demiansson verovert de bal door een tackle van achteren. Demiansson heeft problemen om de bal te vangen. Demiansson geeft een lange en hoge pass. İskay maakt een snoekduik en kopt de bal. Daham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Inworp. Kakuja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rebola met een sublieme pass. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Daham bokst de bal weg.

36e minuut.
Dracula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracula geeft een hoge lob. Biecke kopt de bal weg. İskay rent richting de bal. İskay draait met de bal, schiet en ... Daham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulewski komt het veld opgelopen. Wrzeszcz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masonjar FC 46%, Gnuville BK 54%.
Masonjar FC - Gnuville BK 0:1

56e minuut.
Demiansson is nu in balbezit. Demiansson speelt de bal door. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ... Daham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Masonjar FC - Gnuville BK 1:1

58e minuut.
Demiansson rent richting de bal. Demiansson passt de bal in één keer door. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Masonjar FC - Gnuville BK 2:1

64e minuut.
Kulewski rent richting de bal. Kulewski geeft een lange en hoge pass. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Masonjar FC - Gnuville BK 3:1

71e minuut.
Dracula met een sublieme pass. Daar is Demiansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demiansson met een sublieme pass. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Dracula geeft een lange en hoge pass. Urbansson rent richting de bal. Wrzeszcz maakt een afschuwelijke overtreding. Wrzeszcz krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Klungelig pakt Telateş de bal. Telateş geeft de bal voor. Wrzeszcz rent richting de bal. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ... Daham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masonjar FC - Gnuville BK 4:1

86e minuut.
Telateş controleert de bal met de borst. Yngsjö rent richting de bal. Yngsjö passt de bal zonder na te denken. Carlitos is nu in balbezit. Carlitos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kulewski probeert naar een medespeler te passen. Demiansson is nu in balbezit. Demiansson geeft een lange en hoge pass. İskay maakt een snoekduik en kopt de bal. Daham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masonjar FC - Gnuville BK 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masonjar FC 53%, Gnuville BK 47%.
Masonjar FC - Gnuville BK 5:1