Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK träben Heffa99
hej Tactiek rolf
47% Balbezit 53%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.1 gemiddelde waardering 59.7
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen solide


20e minuut.
Wahlström bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınoğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahlström onderschept slim de pass. Garwoła rent richting de bal. Garwoła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - Heffa99 1:0

30e minuut.
Eriksson kopt de bal weg. Wahlström rent richting de bal. Garwoła heeft problemen om de bal te vangen. Garwoła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dier heeft problemen om de bal te vangen. Dier speelt de bal door. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares geeft een lange en hoge pass. Čtvernoha springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tynander zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eriksson is nu in balbezit. Eriksson geeft een hoge lob. Garwoła is nu in balbezit. Garwoła draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - Heffa99 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK träben 34%, Heffa99 66%.
IFK träben - Heffa99 2:0

52e minuut.
Deibiacas kopt de bal weg. Lokmanoğlu is nu in balbezit. Met opzet legt Deibiacas zijn tegenspeler op de grond. Deibiacas krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Garwoła rent richting de bal. Altınoğuz begaat een overtreding. Garwoła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berriozábal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Altınoğuz geeft de bal voor. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas draait met de bal, schiet en ... Fredholm bokst de bal weg.

60e minuut.
Tynander met de inworp. Eriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksson passt de bal in één keer door. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła schiet op doel. Steri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tynander met een snelle inworp. Eriksson is nu in balbezit. Eriksson geeft een hoge lob. Garwoła maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Martinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tynander zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eriksson geeft een hoge lob. Paal! Steri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lokmanoğlu geeft een lange en hoge pass. Wahlström kopt de bal weg. Daar is Dier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła haalt uit met een fantastische trap. Steri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Bringnäs rent richting de bal. Tenchiri verovert de bal door een tackle van achteren. Tenchiri geeft een hoge lob. Čtvernoha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - Heffa99 2:1

75e minuut.
Garwoła probeert naar een medespeler te passen. Wahlström rent richting de bal. Dier rent richting de bal. Wahlström onderschept slim de pass. Wahlström draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Martinsson heeft problemen om de bal te vangen. Martinsson met een sublieme pass. Tynander geeft een lange en hoge pass. Wahlström maakt een snoekduik en kopt de bal. Steri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK träben - Heffa99 3:1

88e minuut.
Wahlström bereikt de bal nog maar net als eerste. Maškarin rent richting de bal. Wahlström verovert de bal door een tackle van achteren. Wahlström schiet op doel. Steri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK träben 40%, Heffa99 60%.
IFK träben - Heffa99 3:1