Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racti F.C. Finnpauver
4-4-2 stretto Tactiek Finnpauver
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
23 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 53.5
zeer goed Schieten goed
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Tomur probeert naar een medespeler te passen. do Brasil rent richting de bal. do Brasil passt de bal met de wreef. Avar rent richting de bal. Avar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tomur zal de hoekschop nemen. Avar rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Takip ... Strafschop! Avar raakt geblesseerd tijdens het duel. Wouda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Banciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racti F.C. - Finnpauver 1:0

26e minuut.
Orre rent richting de bal. Orre probeert naar een medespeler te passen. Avar is nu in balbezit. Avar haalt uit met een fantastische trap. Eötvös probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Avar passt de bal zonder na te denken. Kudo is nu in balbezit. Kudo passt de bal in één keer door. Wouda rent richting de bal. Wouda schiet op doel. Banciu bokst de bal weg.

38e minuut.
Avar passt de bal zonder na te denken. Tomur speelt de bal door. Wouda is nu in balbezit. Wouda haalt uit met een fantastische trap. Banciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racti F.C. - Finnpauver 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racti F.C. 16%, Finnpauver 84%.
Racti F.C. - Finnpauver 2:0

46e minuut.
Roldan komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Klungelig pakt Takip de bal. Roldan bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Orre zal de hoekschop nemen. Roldan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kudo onderschept slim de pass. Kudo passt de bal met de wreef. do Brasil met een sublieme pass. Orre is nu in balbezit. Orre geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Racti F.C. - Finnpauver 3:0

61e minuut.
Cronkvist kopt de bal weg. Orre is nu in balbezit. Orre passt de bal met de wreef. Roldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldan schiet op doel. Banciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Orre zal de hoekschop nemen. Wouda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racti F.C. - Finnpauver 4:0

83e minuut.
Kudo met een sublieme pass. Klungelig pakt Orre de bal. Orre passt de bal in één keer door. Roldan heeft problemen om de bal te vangen. Roldan haalt uit met een fantastische trap. Banciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Takip verovert de bal door een tackle van achteren. Takip met een sublieme pass. Wouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ślużyński de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
do Brasil met een sublieme pass. Tomur rent richting de bal. Tomur passt de bal in één keer door. Wouda rent richting de bal. Wouda haalt uit met een fantastische trap. Banciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racti F.C. - Finnpauver 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racti F.C. 20%, Finnpauver 80%.
Racti F.C. - Finnpauver 5:0