Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 19:13
  • Competitiewedstrijd: Allsvenskan
  • Stadion: Heffa99 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24000
Heffa99 Slaskbo IK
rolf Tactiek omg8
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 76.3
very good Schieten incredible
excellent Passen incredible
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Emmerich kopt de bal weg. Klungelig pakt Mogemark de bal. Čtvernoha is nu in balbezit. Čtvernoha geeft de bal voor. Deibiacas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Klungelig pakt Öijer de bal. Öijer met een sublieme pass. Liedholm is nu in balbezit. Liedholm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Slaskbo IK 0:1

15e minuut.
Van Halme geeft een hoge lob. Mosner kopt de bal weg. Liedholm heeft problemen om de bal te vangen. Liedholm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Slaskbo IK 0:2

20e minuut.
Liedholm probeert de bal met de borst te controleren. Liedholm passt de bal zonder na te denken. Mosner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosner haalt uit met een fantastische trap. Steri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Slaskbo IK 0:3

22e minuut.
Van Halme geeft een lange en hoge pass. Liedholm kopt de bal weg. Mosner rent richting de bal. Mosner haalt uit met een fantastische trap. Steri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Slaskbo IK 0:4

25e minuut.
Van Halme met de inworp. Öijer geeft een hoge lob. Liedholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosner rent richting de bal. Mosner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Slaskbo IK 0:5

29e minuut.
Öijer rent richting de bal. Giazitzoglou begaat een overtreding. Öijer raakt geblesseerd tijdens het duel. Van Halme zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Liedholm is nu in balbezit. Liedholm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Slaskbo IK 0:6

30e minuut.
Sundfors passt de bal met de wreef. Kłósek geeft een hoge lob. Liedholm is nu in balbezit. Liedholm schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Öijer passt de bal in één keer door. Liedholm rent richting de bal. Maškarin geeft een hoge lob. Kłósek geeft een hoge lob. Mosner springt en kopt de bal. Steri bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Sovernigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosner onderschept slim de pass. Mosner passt de bal in één keer door. Liedholm is nu in balbezit. Liedholm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Slaskbo IK 0:7

40e minuut.
Ozelami komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Martinsson is nu in balbezit. Martinsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Halme met een snelle inworp. Öijer geeft een lange en hoge pass. Steri bokst de bal weg. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Slaskbo IK 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heffa99 58%, Slaskbo IK 42%.
Heffa99 - Slaskbo IK 0:8

46e minuut.
Kłósek geeft een hoge lob. Sovernigo heeft problemen om de bal te vangen. Mosner is nu in balbezit. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Čtvernoha passt de bal zonder na te denken. Giazitzoglou is nu in balbezit. Giazitzoglou passt de bal zonder na te denken. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Giazitzoglou met een sublieme pass. Čtvernoha is nu in balbezit. Čtvernoha passt de bal met de wreef. Daar is Deibiacas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deibiacas draait met de bal, schiet en ... Lewenhaupt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Mosner heeft problemen om de bal te vangen. Mosner passt de bal met de wreef. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami draait met de bal, schiet en ... Steri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Slaskbo IK 0:9

74e minuut.
Gronowski is nu in balbezit. Gronowski geeft een lange en hoge pass. Linares is nu in balbezit. Linares geeft een hoge lob. Čtvernoha bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Langenegger met een sublieme pass. Mosner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami rent richting de bal. Ozelami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Slaskbo IK 0:10

77e minuut.
Altınoğuz geeft een lange en hoge pass. Mosner probeert de bal aan de voet te houden. Van Halme kopt de bal weg. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami draait met de bal, schiet en ... Steri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Langenegger speelt de bal door. Kłósek is nu in balbezit. Kłósek met een sublieme pass. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Maškarin geeft een lange en hoge pass. Bråkenhielm kopt de bal weg. Van Halme heeft problemen om de bal te vangen. Van Halme speelt de bal door. Öijer geeft een lange en hoge pass. Steri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mosner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Slaskbo IK 0:11

82e minuut.
Mosner onderschept slim de pass. Mosner passt de bal zonder na te denken. Maškarin onderschept slim de pass. Ozelami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heffa99 60%, Slaskbo IK 40%.
Heffa99 - Slaskbo IK 0:11