Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bajen_forever Gnuville BK
Hard Tactiek fylle
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 14
62.9 gemiddelde waardering 59.5
formidable Schieten solid
very good Passen formidable
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Nadador passt de bal in één keer door. Frish is nu in balbezit. Frish passt de bal met de wreef. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen_forever - Gnuville BK 1:0

13e minuut.
Frish verovert de bal door een tackle van achteren. Frish speelt de bal door. Nadador bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadador geeft de bal voor. Sáenz de Cenzano krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Canabrava raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Złotopolski komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Ollesson is nu in balbezit. Quirino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollesson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quirino raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

28e minuut.
Wissing rent richting de bal. Quirino onderschept slim de pass. Weivers bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino onderschept slim de pass. Quirino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Wissing heeft problemen om de bal te vangen. Nadador bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nadador geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sáenz de Cenzano springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wissing kopt de bal weg. Tallheden rent richting de bal. Nadador rent richting de bal. Nadador geeft een lange en hoge pass. Sáenz de Cenzano krijgt zijn hoofd ertegen. Daham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Iovchev kopt de bal weg. Yngsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Frish begaat een overtreding. Yngsjö raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen_forever 29%, Gnuville BK 71%.
Bajen_forever - Gnuville BK 1:0

67e minuut.
Złotopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotopolski geeft een lange en hoge pass. Nadador rent richting de bal. Nadador geeft de bal voor. Sáenz de Cenzano krijgt zijn hoofd ertegen. Daham bokst de bal weg.

85e minuut.
Frish is nu in balbezit. Sáenz de Cenzano is nu in balbezit. Ollesson maakt een afschuwelijke overtreding. Ollesson krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Inworp. Wassberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Złotopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yngsjö verovert de bal door een tackle van achteren. Yngsjö geeft de bal voor. Başkafa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şeitan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bajen_forever - Gnuville BK 1:1

89e minuut.
Urbansson is nu in balbezit. Urbansson passt de bal in één keer door. Nadador probeert naar een medespeler te passen. Frish bereikt de bal nog maar net als eerste. Frish haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen_forever 43%, Gnuville BK 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bajen_forever - Gnuville BK 1:1