Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 19:14
  • Competitiewedstrijd: Allsvenskan
  • Stadion: Heffa99 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 22973
Heffa99 Bel Boys
rolf Tactiek 3-5-2_2024_1
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
17 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 60.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Maškarin met een sublieme pass. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Deibiacas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deibiacas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Bel Boys 1:0

7e minuut.
Sälle rent richting de bal. Sälle geeft een hoge lob. Năftănăilă kopt de bal weg. Daar is Dosel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heffa99 - Bel Boys 1:1

10e minuut.
Giazitzoglou speelt de bal door. Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha probeert naar een medespeler te passen. Deibiacas rent richting de bal. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Riera trapt de bal weg van het doel. Maškarin kopt de bal weg. Čtvernoha rent richting de bal. Čtvernoha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ände probeert naar een medespeler te passen. Dosel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maškarin. Maškarin krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Năftănăilă kopt de bal weg. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sälle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sälle probeert naar een medespeler te passen. Dosel speelt de bal door. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... Steri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ände met de inworp. Stenälv is nu in balbezit. Stenälv geeft de bal voor. Năftănăilă maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sälle passt de bal zonder na te denken. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă passt de bal zonder na te denken. Dosel rent richting de bal. Dosel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Giazitzoglou rent richting de bal. Giazitzoglou geeft de bal voor. Stenälv probeert naar een medespeler te passen. Deibiacas heeft problemen om de bal te vangen. Deibiacas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gronowski passt de bal in één keer door. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas passt de bal met de wreef. Čtvernoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvernoha schiet op doel. Riera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heffa99 - Bel Boys 2:1

39e minuut.
Thell kopt de bal weg. Leosson rent richting de bal. Leosson probeert naar een medespeler te passen. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel schiet op doel. Steri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heffa99 59%, Bel Boys 41%.
Heffa99 - Bel Boys 2:1

52e minuut.
Sälle passt de bal in één keer door. Dosel is nu in balbezit. Sovernigo begaat een overtreding. Sovernigo krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Stenälv geeft een hoge lob. Vironen kopt de bal weg. Klungelig pakt Martinsson de bal. Dosel rent richting de bal. Dosel draait met de bal, schiet en ... Steri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Thell passt de bal met de wreef. Martinsson onderschept slim de pass. Inworp. Ände met de inworp. Sälle geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Dosel de bal. Maškarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Maškarin passt de bal zonder na te denken. Daar is Čtvernoha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čtvernoha draait met de bal, schiet en ... Riera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Maškarin geeft de bal voor. Deibiacas kopt de bal weg. Stenälv kan de bal niet met de borst controleren. Deibiacas is nu in balbezit. Deibiacas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Animucki de bal. Animucki geeft een lange en hoge pass. Čtvernoha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel schiet op doel. Steri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ände geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dosel heeft problemen om de bal te vangen. Dosel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Deibiacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Deibiacas probeert naar een medespeler te passen. Čtvernoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvernoha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Steri met een sublieme pass. Thell kopt de bal weg. Altınoğuz probeert de bal met de borst te controleren. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heffa99 - Bel Boys 2:2

86e minuut.
Vironen geeft een lange en hoge pass. Dimunno geeft een lange en hoge pass. Ände kopt de bal weg. Dosel heeft problemen om de bal te vangen. Dosel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heffa99 47%, Bel Boys 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heffa99 - Bel Boys 2:2