Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blåshöjdens BK Seagreens
Fyratretre Tactiek SEAG
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
34 gemiddelde waardering 35.7
zwak Schieten goed
matig Passen matig
matig Verdedigen zwak


6e minuut.
Wrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrede draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guillou de bal onder controle te krijgen. Karlsson is nu in balbezit. Karlsson haalt uit met een fantastische trap. Paal! Stenälv maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Seagreens 0:1

6e minuut.
Jeppesson probeert naar een medespeler te passen. Wrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Klungelig pakt Wrede de bal. Ölvestad rent richting de bal. Karlsson is nu in balbezit. Karlsson haalt uit met een fantastische trap. Stenälv werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Seagreens 0:2

16e minuut.
Inworp. Osterling met de inworp. Wargh met een sublieme pass. Wrede is nu in balbezit. Wrede draait met de bal, schiet en ... Stenälv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Ölvestad heeft problemen om de bal te vangen. Ölvestad geeft de bal voor. Karlsson is nu in balbezit. Karlsson haalt uit met een fantastische trap. Stenälv maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Seagreens 0:3

23e minuut.
Osterling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ölvestad is nu in balbezit. Creutz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Creutz krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Wargh verovert de bal door een tackle van achteren. Wargh geeft de bal voor. Wrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrede draait met de bal, schiet en ... Stenälv maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Seagreens 0:4

35e minuut.
Ölvestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölvestad passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Rickardsson de bal onder controle te krijgen. Karlsson is nu in balbezit. Karlsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Guillou rent richting de bal. Guillou probeert naar een medespeler te passen. Karlsson is nu in balbezit. Karlsson haalt uit met een fantastische trap. Stenälv maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Seagreens 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blåshöjdens BK 62%, Seagreens 38%.
Blåshöjdens BK - Seagreens 0:5

46e minuut.
Runnman komt het veld opgelopen. Jarlegran komt het veld opgelopen. Hasselblad komt het veld opgelopen. Severinsson komt het veld opgelopen. Ängkvist komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Severinsson geeft de bal voor. Hasselblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fabiansson zijn tegenspeler op de grond. Fabiansson krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Osterling geeft de bal voor. Nilsson heeft problemen om de bal te vangen. Karlsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlsson schiet op doel. Ängkvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Seagreens 0:6

56e minuut.
Ölvestad is nu in balbezit. Karlsson rent richting de bal. Guillou bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillou haalt uit met een fantastische trap. Ängkvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blåshöjdens BK - Seagreens 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blåshöjdens BK 57%, Seagreens 43%.
Blåshöjdens BK - Seagreens 0:7