Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghetto United FC Sjuhärads BK
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 24.1
poor Schieten poor
weak Passen average
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Frithiofsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreese onderschept slim de pass. Kreese met een sublieme pass. Jarlegren bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarlegren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Ulvéus geeft de bal voor. Örlund kan de bal niet met de borst controleren. Kjellsson rent richting de bal. Kjellsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghetto United FC - Sjuhärads BK 0:1

16e minuut.
Frithiofsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreese onderschept slim de pass. Kreese met een sublieme pass. Aldén is nu in balbezit. Aldén geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Almbom geeft een lange en hoge pass. Enekvist rent richting de bal. Enekvist schiet op doel. Kjellsson is nu in balbezit. Kjellsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ghetto United FC - Sjuhärads BK 0:2

33e minuut.
Dahl passt de bal in één keer door. Holmkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Frithiofsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hellström is nu in balbezit. Hellström draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ghetto United FC - Sjuhärads BK 0:3

39e minuut.
Frithiofsson verovert de bal door een tackle van achteren. Hellström bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellström passt de bal met de wreef. Kjellsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjellsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kjellsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjaminsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjellsson verovert de bal door een tackle van achteren. Kjellsson draait met de bal, schiet en ... Hjulinder probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghetto United FC - Sjuhärads BK 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghetto United FC 53%, Sjuhärads BK 47%.
Ghetto United FC - Sjuhärads BK 0:4

54e minuut.
Frithiofsson rent richting de bal. Kreese bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Frithiofsson zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Frithiofsson naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Zacke geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Enekvist met de inworp. Hellström is nu in balbezit. Hellström schiet op doel. Hjulinder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Almbom rent richting de bal. Kreese rent richting de bal. Kreese probeert naar een medespeler te passen. Jarlegren rent richting de bal. Jarlegren schiet op doel. Kasowski bokst de bal weg.

73e minuut.
Hellström rent richting de bal. Hellström draait met de bal, schiet en ... Benjaminsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Enekvist geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hjulinder bokst de bal weg. Kjellsson heeft problemen om de bal te vangen. Kjellsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghetto United FC - Sjuhärads BK 0:5

84e minuut.
Kreese is nu in balbezit. Myhrén begaat een overtreding. Kreese is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Holmkvist zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aldén is nu in balbezit. Aldén geeft een lange en hoge pass. Kasowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Vega is nu in balbezit. Ulvéus onderschept slim de pass. Ulvéus met een sublieme pass. Kjellsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjellsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghetto United FC 47%, Sjuhärads BK 53%.
Ghetto United FC - Sjuhärads BK 0:5