Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 19:13
  • Competitiewedstrijd: Superettan.01
  • Stadion: Dali FCK Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3083
Dali FCK Ragges Boys
451 Tactiek B-laget
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 54.8
slecht Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Acıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıkan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Villesson de bal. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - Ragges Boys 0:1

3e minuut.
Acıkan is nu in balbezit. Acıkan geeft de bal voor. Lenneblad heeft problemen om de bal te vangen. Käck rent richting de bal. Käck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Erdinger kopt de bal weg. Strindberg geeft de bal voor. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. Duvstrand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - Ragges Boys 0:2

5e minuut.
Inworp. Profiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erdinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdinger geeft een hoge lob. Käck krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Backe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sjögran is nu in balbezit. Strindberg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sjögran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lenneblad neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Erdinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdinger passt de bal met de wreef. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Käck rent richting de bal. Käck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - Ragges Boys 0:3

11e minuut.
Nykiś passt de bal in één keer door. Käck probeert naar een medespeler te passen. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck schiet op doel. Duvstrand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - Ragges Boys 0:4

13e minuut.
Acıkan met een snelle inworp. Daar is Strindberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıkan geeft een lange en hoge pass. Mitterböck springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Erdinger rent richting de bal. Erdinger probeert naar een medespeler te passen. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - Ragges Boys 0:5

16e minuut.
Profiş probeert naar een medespeler te passen. Käck rent richting de bal. Käck passt de bal met de wreef. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Çayırçimen speelt de bal door. Erdinger kopt de bal weg. Profiş speelt de bal door. Acıkan rent richting de bal. Acıkan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Erdinger passt de bal in één keer door. Nykiś is nu in balbezit. Nykiś geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mitterböck de bal. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Käck passt de bal in één keer door. Acıkan rent richting de bal. Acıkan geeft een lange en hoge pass. Käck rent richting de bal. Käck schiet op doel. Duvstrand bokst de bal weg.

27e minuut.
Nyberg geeft de bal voor. Strindberg kopt de bal weg. Münster bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lenneblad kopt de bal weg. Käck rent richting de bal. Käck probeert naar een medespeler te passen. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - Ragges Boys 0:6

30e minuut.
Profiş heeft problemen om de bal te vangen. Profiş passt de bal met de wreef. Käck is nu in balbezit. Käck geeft de bal voor. Mitterböck maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Acıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıkan passt de bal zonder na te denken. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - Ragges Boys 0:7

37e minuut.
Rubin is nu in balbezit. Käck rent richting de bal. Käck speelt de bal door. Mitterböck heeft problemen om de bal te vangen. Mitterböck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - Ragges Boys 0:8

39e minuut.
Profiş probeert naar een medespeler te passen. Erdinger rent richting de bal. Erdinger geeft een lange en hoge pass. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... Duvstrand bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - Ragges Boys 0:9

39e minuut.
Erdinger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Petersson komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Ingesson speelt de bal door. Petersson rent richting de bal. Petersson geeft een hoge lob. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Mitterböck met een sublieme pass. Acıkan rent richting de bal. Acıkan passt de bal zonder na te denken. Strindberg rent richting de bal. Strindberg geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Backe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thunebro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dali FCK 79%, Ragges Boys 21%.
Dali FCK - Ragges Boys 0:9

46e minuut.
Ingesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nykiś is nu in balbezit. Nykiś geeft de bal voor. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Acıkan is nu in balbezit. Acıkan passt de bal met de wreef. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Strindberg probeert naar een medespeler te passen. Mitterböck rent richting de bal. Käck probeert naar een medespeler te passen. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mitterböck draait met de bal, schiet en ... Duvstrand speelt de bal door. Petersson geeft een lange en hoge pass. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck schiet op doel. Duvstrand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Lagrell geeft de bal voor. Mitterböck kopt de bal weg. Käck speelt de bal door. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Lenneblad rent richting de bal. Käck onderschept slim de pass. Käck met een sublieme pass. Mitterböck heeft problemen om de bal te vangen. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... Duvstrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Duvstrand probeert naar een medespeler te passen. Lagrell kopt de bal weg. Käck rent richting de bal. Käck haalt uit met een fantastische trap. Duvstrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mitterböck is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - Ragges Boys 0:10

63e minuut.
Profiş passt de bal zonder na te denken. Strindberg met een sublieme pass. Käck speelt de bal door. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Käck heeft problemen om de bal te vangen. Villesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Käck verovert de bal door een tackle van achteren. Käck schiet op doel. Duvstrand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - Ragges Boys 0:11

64e minuut.
Münster rent richting de bal. Münster geeft een hoge lob. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... Duvstrand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - Ragges Boys 0:12

66e minuut.
Nykiś heeft problemen om de bal te vangen. Nykiś passt de bal zonder na te denken. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş geeft een lange en hoge pass. Mitterböck springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Mitterböck krijgt zijn hoofd ertegen. Duvstrand speelt de bal door. Strindberg kopt de bal weg. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Münster met een snelle inworp. Strindberg probeert naar een medespeler te passen. Petersson speelt de bal door. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... Duvstrand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - Ragges Boys 0:13

79e minuut.
Brorsson onderschept slim de pass. Na een snelle pass probeert Käck de bal onder controle te krijgen. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. Duvstrand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - Ragges Boys 0:14

81e minuut.
Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck met een sublieme pass. Käck bereikt de bal nog maar net als eerste. Käck haalt uit met een fantastische trap. Duvstrand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - Ragges Boys 0:15

82e minuut.
Lenneblad passt de bal in één keer door. Profiş rent richting de bal. Profiş geeft een lange en hoge pass. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Käck passt de bal in één keer door. Brorsson heeft problemen om de bal te vangen. Mitterböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitterböck schiet op doel. Duvstrand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - Ragges Boys 0:16

86e minuut.
Petersson passt de bal in één keer door. Profiş heeft problemen om de bal te vangen. Profiş geeft een hoge lob. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Acıkan is nu in balbezit. Acıkan passt de bal zonder na te denken. Mitterböck is nu in balbezit. Mitterböck haalt uit met een fantastische trap. Duvstrand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dali FCK - Ragges Boys 0:17

89e minuut.
Sjögran passt de bal in één keer door. Rubin heeft problemen om de bal te vangen. Mitterböck onderschept slim de pass. Käck rent richting de bal. Käck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Duvstrand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Acıkan probeert naar een medespeler te passen. Käck rent richting de bal. Mitterböck rent richting de bal. Mitterböck draait met de bal, schiet en ... Duvstrand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dali FCK 84%, Ragges Boys 16%.
Dali FCK - Ragges Boys 0:17