Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghetto United FC Vämjeliga Spöken
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Jarlegren is nu in balbezit. Blom is nu in balbezit. Jarlegren is nu in balbezit. Jarlegren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Michaelsson rent richting de bal. Michaelsson speelt de bal door. Mårtensson probeert naar een medespeler te passen. Dorsin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorsin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Thorbjörnsson is nu in balbezit. Thorbjörnsson speelt de bal door. Michaelsson rent richting de bal. Dorsin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorsin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Laks passt de bal zonder na te denken. Dorsin rent richting de bal. Dorsin passt de bal zonder na te denken. Michaelsson rent richting de bal. Michaelsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghetto United FC - Vämjeliga Spöken 0:1

37e minuut.
Dorsin verovert de bal door een tackle van achteren. Michaelsson rent richting de bal. Dorsin rent richting de bal. Dorsin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ghetto United FC - Vämjeliga Spöken 0:2

39e minuut.
Laks rent richting de bal. Blom onderschept slim de pass. Blom met een sublieme pass. Jarlegren is nu in balbezit. Jarlegren draait met de bal, schiet en ... Matson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Laks rent richting de bal. Alvelid verovert de bal door een tackle van achteren. Blom bereikt de bal nog maar net als eerste. Blom draait met de bal, schiet en ... Jarlegren springt en kopt de bal. Matson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghetto United FC - Vämjeliga Spöken 1:2

45e minuut.
Laks is nu in balbezit. Blom verovert de bal door een tackle van achteren. Blom met een sublieme pass. Jarlegren rent richting de bal. Jarlegren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghetto United FC 48%, Vämjeliga Spöken 52%.
Ghetto United FC - Vämjeliga Spöken 1:2

50e minuut.
Zetterström geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvelid met een snelle inworp. Blom rent richting de bal. Blom geeft een hoge lob. Matson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jarlegren bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarlegren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ghetto United FC - Vämjeliga Spöken 2:2

75e minuut.
Zettervall geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvelid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarlegren rent richting de bal. Jarlegren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Blom rent richting de bal. Blom passt de bal met de wreef. Daar is Zetterström, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarlegren is nu in balbezit. Jarlegren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghetto United FC 52%, Vämjeliga Spöken 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ghetto United FC - Vämjeliga Spöken 2:2