Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Perspektywa Vämjeliga Spöken
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Segerström rent richting de bal. Älvebring onderschept slim de pass. Älvebring speelt de bal door. Dorsin rent richting de bal. Dorsin schiet op doel. Bertling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Backlund met een sublieme pass. Lund bereikt de bal nog maar net als eerste. Zetterström rent richting de bal. Lund verovert de bal door een tackle van achteren. Lund haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Perspektywa - Vämjeliga Spöken 1:0

35e minuut.
Thern onderschept slim de pass. Thern geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zetterström de bal. Lund rent richting de bal. Lund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Perspektywa 51%, Vämjeliga Spöken 49%.
KS Perspektywa - Vämjeliga Spöken 1:0

60e minuut.
Wolgers rent richting de bal. Wolgers geeft de bal voor. Älvebring speelt de bal door. Daar is Michaelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michaelsson schiet op doel. Bertling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Perspektywa - Vämjeliga Spöken 1:1

63e minuut.
Wolgers geeft een lange en hoge pass. Backlund rent richting de bal. Backlund passt de bal in één keer door. Lund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Segerström geeft een hoge lob. Michaelsson rent richting de bal. Met opzet legt Segerström zijn tegenspeler op de grond. Segerström krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Laks is nu in balbezit. Backlund verovert de bal door een tackle van achteren. Backlund met een sublieme pass. Lund bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Laks geeft de bal voor. Daar is Zäll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michaelsson is nu in balbezit. Dorsin is nu in balbezit. Dorsin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Michaelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Segerström bereikt de bal nog maar net als eerste. Segerström passt de bal zonder na te denken. Lund is nu in balbezit. Lund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Älvebring passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Michaelsson de bal. Dorsin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorsin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Perspektywa - Vämjeliga Spöken 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Perspektywa 54%, Vämjeliga Spöken 46%.
KS Perspektywa - Vämjeliga Spöken 1:2