Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
korsträsk Kaczynski Kickers
sveppo Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 17.9
good Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Källström met een snelle inworp. Rosin rent richting de bal. Rosin geeft een lange en hoge pass. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson schiet op doel. Von Linné kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Laks passt de bal zonder na te denken. Daar is Gustavsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson haalt uit met een fantastische trap. Bustersson probeert de bal aan de voet te houden. Von Linné probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Perche bereikt de bal nog maar net als eerste. Curman onderschept slim de pass. Curman probeert naar een medespeler te passen. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

23e minuut.
Bergqvist met een sublieme pass. Carlsson is nu in balbezit. Carlsson speelt de bal door. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson schiet op doel. Von Linné bokst de bal weg. Bustersson is nu in balbezit. Emilsson verovert de bal door een tackle van achteren. Emilsson geeft de bal voor. Lyngstad rent richting de bal. Lyngstad haalt uit met een fantastische trap. Von Linné probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Kaczynski Kickers 1:0

26e minuut.
Jensson verovert de bal door een tackle van achteren. Laks verovert de bal door een tackle van achteren. Carlsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Emilsson de bal. Emilsson haalt uit met een fantastische trap. Von Linné bokst de bal weg.

34e minuut.
Ganemyr is nu in balbezit. Ganemyr geeft een hoge lob. Emilsson is nu in balbezit. Emilsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Kaczynski Kickers 2:0

45e minuut.
Emilsson rent richting de bal. Gyllenskalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson verovert de bal door een tackle van achteren. Emilsson haalt uit met een fantastische trap. Von Linné probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korsträsk 31%, Kaczynski Kickers 69%.
korsträsk - Kaczynski Kickers 2:0

48e minuut.
Curman met een sublieme pass. Lyngstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson schiet op doel. Von Linné maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Kaczynski Kickers 3:0

50e minuut.
Källström met de inworp. Rosin is nu in balbezit. Rosin geeft de bal voor. Emilsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Emilsson haalt uit met een fantastische trap. Von Linné verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Kaczynski Kickers 4:0

54e minuut.
Lyngstad rent richting de bal. Emilsson rent richting de bal. Lyngstad is nu in balbezit. Emilsson rent richting de bal. Emilsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Carlsson probeert de bal aan de voet te houden. Emilsson is nu in balbezit. Bustersson onderschept slim de pass. Lyngstad rent richting de bal. Lyngstad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Anegrund rent richting de bal. Anegrund passt de bal in één keer door. Curman bereikt de bal nog maar net als eerste. Curman geeft de bal voor. Emilsson is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ganemyr met een sublieme pass. Lyngstad heeft problemen om de bal te vangen. Gustavsson is nu in balbezit. Lyngstad verovert de bal door een tackle van achteren. Lyngstad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Carlsson met een sublieme pass. Rosin geeft een lange en hoge pass. Jensson heeft problemen om de bal te vangen. Carlsson geeft een hoge lob. Emilsson krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Von Linné met een harde bal richting middenveld. Carlsson is nu in balbezit. Carlsson met een sublieme pass. Emilsson is nu in balbezit. Emilsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Carlsson speelt de bal door. Gyllenskalp is nu in balbezit. Emilsson verovert de bal door een tackle van achteren. Emilsson haalt uit met een fantastische trap. Von Linné maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Kaczynski Kickers 5:0

70e minuut.
Daar is Jensson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jensson speelt de bal door. Gustavsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emilsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Jensson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laks bereikt de bal nog maar net als eerste. Laks passt de bal in één keer door. Rosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Källström speelt de bal door. Emilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyngstad heeft problemen om de bal te vangen. Emilsson is nu in balbezit. Emilsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
korsträsk - Kaczynski Kickers 6:0

82e minuut.
Ganemyr passt de bal met de wreef. Carlsson rent richting de bal. Carlsson geeft de bal voor. Emilsson probeert de bal met de borst te controleren. Emilsson haalt uit met een fantastische trap. Von Linné probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gyllenskalp heeft problemen om de bal te vangen. Lyngstad is nu in balbezit. Lyngstad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: korsträsk 18%, Kaczynski Kickers 82%.
korsträsk - Kaczynski Kickers 6:0