Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bajen United Kaczynski Kickers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Spansk bereikt de bal nog maar net als eerste. Spansk probeert naar een medespeler te passen. Engfors rent richting de bal. Jensson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jensson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Svinhufvud raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martinsson komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Palmér geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spansk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jensson rent richting de bal. Jensson draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Perche is nu in balbezit. Perche passt de bal zonder na te denken. Engfors rent richting de bal. Engfors draait met de bal, schiet en ... Sundberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - Kaczynski Kickers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen United 74%, Kaczynski Kickers 26%.
Bajen United - Kaczynski Kickers 0:1

57e minuut.
Jensson passt de bal met de wreef. Rubin is nu in balbezit. Rubin met een sublieme pass. Erlingmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Erlingmark haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Martinsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Perche met een snelle inworp. Jensson is nu in balbezit. Jensson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gyllenskalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyllenskalp geeft een hoge lob. Petersson speelt de bal door. Erlingmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Erlingmark haalt uit met een fantastische trap. Gråberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen United 53%, Kaczynski Kickers 47%.
Bajen United - Kaczynski Kickers 0:1