Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bajen United KF Trepça `89
Normal Tactiek icee
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 49.7
poor Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Sälle speelt de bal door. Miha bereikt de bal nog maar net als eerste. Miha passt de bal in één keer door. Serafín bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - KF Trepça `89 0:1

4e minuut.
Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Möller rent richting de bal. Ilaj verovert de bal door een tackle van achteren. Ilaj haalt uit met een fantastische trap. Sundberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - KF Trepça `89 0:2

6e minuut.
Miha met de inworp. Ibănescu speelt de bal door. Serafín is nu in balbezit. Serafín schiet op doel. Sundberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - KF Trepça `89 0:3

9e minuut.
Ibănescu onderschept slim de pass. Ibănescu geeft een hoge lob. Palmér heeft problemen om de bal te vangen. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - KF Trepça `89 0:4

10e minuut.
Miha passt de bal in één keer door. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Serafín de bal. Serafín schiet op doel. Sundberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Svinhufvud geeft een hoge lob. Inworp. Miha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serafín bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ibănescu rent richting de bal. Ibănescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Palmér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj draait met de bal, schiet en ... Sundberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Miha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Serafín de bal. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tregert rent richting de bal. Tregert geeft een lange en hoge pass. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj schiet op doel. Sundberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - KF Trepça `89 0:5

23e minuut.
Ohlmark is nu in balbezit. Drab onderschept slim de pass. Drab passt de bal in één keer door. Ilaj kan de bal niet met de borst controleren. Ilaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sundberg trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ibănescu is nu in balbezit. Ibănescu schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Palmér de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - KF Trepça `89 0:6

26e minuut.
Sundberg trapt de bal weg. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj met een sublieme pass. Serafín is nu in balbezit. Serafín draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Fummelberg rent richting de bal. Lekström maakt een afschuwelijke overtreding. Fummelberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ibănescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ilaj krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palmér met een harde bal richting middenveld. Miha probeert naar een medespeler te passen. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Matsson rent richting de bal. Matsson geeft de bal voor. Drab kopt de bal weg. Ilaj rent richting de bal. Ilaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Möller heeft problemen om de bal te vangen. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Möller is nu in balbezit. Ilaj verovert de bal door een tackle van achteren. Ilaj speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tregert kopt de bal weg. Drab met een sublieme pass. Svinhufvud is nu in balbezit. Serafín bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - KF Trepça `89 0:7

36e minuut.
Bärnsten geeft een lange en hoge pass. Miha bereikt de bal nog maar net als eerste. Miha probeert naar een medespeler te passen. Serafín bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tregert is nu in balbezit. Drab is nu in balbezit. Drab passt de bal met de wreef. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - KF Trepça `89 0:8

40e minuut.
Ohlmark is nu in balbezit. Ilaj onderschept slim de pass. Svinhufvud is nu in balbezit. Ilaj verovert de bal door een tackle van achteren. Ilaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ibănescu rent richting de bal. Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Tregert probeert naar een medespeler te passen. Serafín is nu in balbezit. Serafín draait met de bal, schiet en ... Sundberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - KF Trepça `89 0:9

44e minuut.
Bärnsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Miha verovert de bal door een tackle van achteren. Miha speelt de bal door. Serafín bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen United 85%, KF Trepça `89 15%.
Bajen United - KF Trepça `89 0:9

46e minuut.
Ohlmark rent richting de bal. Drab verovert de bal door een tackle van achteren. Drab speelt de bal door. Serafín is nu in balbezit. Serafín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Palmér geeft de bal voor. Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj draait met de bal, schiet en ... Sundberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - KF Trepça `89 0:10

51e minuut.
Palmér geeft een lange en hoge pass. Miha rent richting de bal. Miha passt de bal met de wreef. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Svinhufvud kan de bal niet met de borst controleren. Sundberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Inworp. Miha met een snelle inworp. Ibănescu speelt de bal door. Drab is nu in balbezit. Drab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - KF Trepça `89 0:11

54e minuut.
Sälle met de inworp. Ibănescu speelt de bal door. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - KF Trepça `89 0:12

66e minuut.
Drab met een sublieme pass. Ibănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petersson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petersson krijgt een gele kaart. Ibănescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ibănescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - KF Trepça `89 0:13

69e minuut.
Drab met een snelle inworp. Ibănescu is nu in balbezit. Ibănescu geeft een lange en hoge pass. Serafín bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafín schiet op doel. De bal raakt de paal. Petersson kopt de bal weg. Miha geeft een hoge lob. Ilaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Silfverskiöld trapt de bal weg van het doel. Drab met een sublieme pass. Serafín met een sublieme pass. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Fummelberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Fummelberg passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Svinhufvud de bal. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sundberg trapt de bal weg van het doel. Ibănescu kopt de bal weg. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj draait met de bal, schiet en ... Sundberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - KF Trepça `89 0:14

76e minuut.
Sälle kopt de bal weg. af Klinteberg met een sublieme pass. Miha bereikt de bal nog maar net als eerste. Miha geeft een lange en hoge pass. Ilaj springt en kopt de bal. Sundberg bokst de bal weg.

78e minuut.
Matsson geeft een lange en hoge pass. Petersson heeft problemen om de bal te vangen. Serafín speelt de bal door. Ilaj is nu in balbezit. Ilaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - KF Trepça `89 0:15

79e minuut.
Tregert bereikt de bal nog maar net als eerste. Tregert heeft problemen om de bal te vangen. Tregert geeft een hoge lob. Serafín rent richting de bal. Serafín schiet op doel. Sundberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Miha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ilaj springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tregert probeert naar een medespeler te passen. Ibănescu rent richting de bal. Ibănescu passt de bal zonder na te denken. Ilaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ibănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibănescu passt de bal zonder na te denken. Serafín is nu in balbezit. Serafín geeft de bal voor. Ilaj springt en kopt de bal. Sundberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajen United - KF Trepça `89 0:16

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Miha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Serafín heeft problemen om de bal te vangen. Serafín haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Palmér probeert de bal aan de voet te houden. Tregert geeft een lange en hoge pass. Daar is Serafín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilaj rent richting de bal. Ilaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajen United 80%, KF Trepça `89 20%.
Bajen United - KF Trepça `89 0:16