Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fernet Branca Rules Again Unga Bollpojkar
fyrahundrafyrtio Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 20.5
very good Schieten poor
adequate Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Gibes passt de bal zonder na te denken. da Silva e Sá rent richting de bal. da Silva e Sá passt de bal zonder na te denken. Mierkiewicz is nu in balbezit. Mierkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Claesson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Claesson met een sublieme pass. da Silva e Sá bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva e Sá met een sublieme pass. Mierkiewicz is nu in balbezit. Mierkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Revahl geeft een hoge lob. Inworp. da Silva e Sá zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mierkiewicz is nu in balbezit. Mierkiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Uddander speelt de bal door. Landberg heeft problemen om de bal te vangen. da Silva e Sá probeert naar een medespeler te passen. Mierkiewicz is nu in balbezit. Mierkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sabbioni met een sublieme pass. da Silva e Sá rent richting de bal. da Silva e Sá passt de bal zonder na te denken. Mierkiewicz is nu in balbezit. Mierkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Revahl geeft een hoge lob. Inworp. Schafranek met een snelle inworp. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schafranek zal de hoekschop nemen. Andberger kopt de bal weg. Mierkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fernet Branca Rules Again - Unga Bollpojkar 1:0

23e minuut.
Schafranek probeert naar een medespeler te passen. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni passt de bal zonder na te denken. Mierkiewicz rent richting de bal. Mierkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Schafranek geeft de bal voor. Ašcerić met een sublieme pass. Mierkiewicz rent richting de bal. Mierkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Claesson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernet Branca Rules Again - Unga Bollpojkar 2:0

30e minuut.
Kronwall is nu in balbezit. Kronwall passt de bal in één keer door. Dytłow met een sublieme pass. Mierkiewicz is nu in balbezit. Mierkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fernet Branca Rules Again - Unga Bollpojkar 3:0

35e minuut.
Beirens verovert de bal door een tackle van achteren. Beirens probeert naar een medespeler te passen. Schafranek geeft de bal voor. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Von Brömsen heeft problemen om de bal te vangen. Mierkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Brömsen maakt een afschuwelijke overtreding. Von Brömsen krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Landberg rent richting de bal. da Silva e Sá onderschept slim de pass. da Silva e Sá passt de bal zonder na te denken. Mierkiewicz rent richting de bal. Mierkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Silva e Sá met de inworp. Ašcerić met een sublieme pass. Mierkiewicz is nu in balbezit. Mierkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Gibes probeert naar een medespeler te passen. Ašcerić is nu in balbezit. Ašcerić speelt de bal door. Mierkiewicz rent richting de bal. Mierkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernet Branca Rules Again 33%, Unga Bollpojkar 67%.
Fernet Branca Rules Again - Unga Bollpojkar 3:0

50e minuut.
Schafranek kopt de bal weg. Klungelig pakt Sabbioni de bal. Sabbioni met een sublieme pass. Mierkiewicz rent richting de bal. Mierkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernet Branca Rules Again - Unga Bollpojkar 4:0

54e minuut.
Schafranek met een snelle inworp. Gibes probeert de bal met de borst te controleren. Gibes probeert naar een medespeler te passen. Mierkiewicz is nu in balbezit. Mierkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernet Branca Rules Again - Unga Bollpojkar 5:0

59e minuut.
Strömbom passt de bal met de wreef. da Silva e Sá rent richting de bal. da Silva e Sá passt de bal met de wreef. Mierkiewicz is nu in balbezit. Mierkiewicz draait met de bal, schiet en ... Claesson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sämfors de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernet Branca Rules Again - Unga Bollpojkar 6:0

64e minuut.
Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni speelt de bal door. Mierkiewicz is nu in balbezit. Mierkiewicz draait met de bal, schiet en ... Claesson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Öijer heeft problemen om de bal te vangen. Sabbioni rent richting de bal. Sabbioni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Landberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mierkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sabbioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbioni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dytłow geeft een hoge lob. Schafranek kopt de bal weg. Mierkiewicz is nu in balbezit. Mierkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Andberger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fernet Branca Rules Again - Unga Bollpojkar 7:0

83e minuut.
Schafranek heeft problemen om de bal te vangen. Schafranek geeft de bal voor. Von Brömsen rent richting de bal. Mierkiewicz onderschept slim de pass. Mierkiewicz draait met de bal, schiet en ... Claesson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fernet Branca Rules Again 31%, Unga Bollpojkar 69%.
Fernet Branca Rules Again - Unga Bollpojkar 7:0