Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varma Kamrater Coca Cola F.C
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen average
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Holmåker is nu in balbezit. Holmåker geeft de bal voor. Daar is Jernemyr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarlegren verovert de bal door een tackle van achteren. Jarlegren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jernemyr geeft een hoge lob. Kullinger kopt de bal weg. Falk is nu in balbezit. Ströberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ströberg draait met de bal, schiet en ... Patricsson bokst de bal weg.

12e minuut.
Dahlgran passt de bal met de wreef. Ströberg is nu in balbezit. Krutberg rent richting de bal. Ströberg verovert de bal door een tackle van achteren. Ströberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ek rent richting de bal. Ek geeft een lange en hoge pass. Falk is nu in balbezit. Ströberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ströberg draait met de bal, schiet en ... Patricsson bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Qvick verovert de bal door een tackle van achteren. Qvick geeft een hoge lob. Falk rent richting de bal. Ströberg verovert de bal door een tackle van achteren. Ströberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varma Kamrater 53%, Coca Cola F.C 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Varma Kamrater - Coca Cola F.C 0:0

51e minuut.
Klungelig pakt Ek de bal. Dahlgran is nu in balbezit. Risp met een sublieme pass. Ströberg is nu in balbezit. Ströberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Risp kopt de bal weg. Daar is Wilmersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarlegren onderschept slim de pass. Jarlegren haalt uit met een fantastische trap. Torkelsson probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Örn geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kullinger met een snelle inworp. Dahlgran bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgran geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bertilsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jarlegren. Bertilsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bertilsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ströberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ströberg draait met de bal, schiet en ... Patricsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Varma Kamrater - Coca Cola F.C 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varma Kamrater 57%, Coca Cola F.C 43%.
Varma Kamrater - Coca Cola F.C 0:1