Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Samat Coca Cola F.C
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Wiland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cronborg rent richting de bal. Dahlgran speelt de bal door. Ströberg is nu in balbezit. Ströberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hökmark raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bertilsson komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Nordman rent richting de bal. Nordman passt de bal zonder na te denken. Torkelsson rent richting de bal. Erlingmark onderschept slim de pass. Erlingmark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - Coca Cola F.C 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Samat 59%, Coca Cola F.C 41%.
FC Samat - Coca Cola F.C 1:0

48e minuut.
Lagerskiöld speelt de bal door. Erlingmark rent richting de bal. Torkelsson is nu in balbezit. Nordman verovert de bal door een tackle van achteren. Nordman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Ströberg passt de bal met de wreef. Henriksson heeft problemen om de bal te vangen. Viklund bereikt de bal nog maar net als eerste. Ströberg onderschept slim de pass. Ströberg haalt uit met een fantastische trap. Sjöström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Torkelsson geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Älvebring zal de hoekschop nemen. Brundin is nu in balbezit. Brundin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Wiland met een sublieme pass. Viklund rent richting de bal. Viklund geeft de bal voor. Nordman rent richting de bal. Nordman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Samat 44%, Coca Cola F.C 56%.
FC Samat - Coca Cola F.C 1:0