Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tokiga Uteliggare Grindtorp FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Simonson verovert de bal door een tackle van achteren. Simonson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Torp de bal. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelm draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Simonson passt de bal zonder na te denken. Gyllenskalp is nu in balbezit. Gyllenskalp passt de bal met de wreef. Hjelm is nu in balbezit. Hjelm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Jernemyr passt de bal met de wreef. Hjelm rent richting de bal. Jeppsson verovert de bal door een tackle van achteren. Wallerstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Wallerstedt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kask is nu in balbezit. Thuresson onderschept slim de pass. Thuresson passt de bal in één keer door. Duvstrand rent richting de bal. Duvstrand geeft de bal voor. Nordmark kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Simonson verovert de bal door een tackle van achteren. Fjellström bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporre is nu in balbezit. Fjellström rent richting de bal. Fjellström draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Simonson is nu in balbezit. Simonson passt de bal zonder na te denken. Hjelm is nu in balbezit. Wallerstedt rent richting de bal. Wallerstedt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokiga Uteliggare - Grindtorp FC 0:1

33e minuut.
Conrads geeft een hoge lob. Hjelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandberg begaat een overtreding. Hjelm wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hjelm kan niet meer verder spelen. Goop komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Bok is nu in balbezit. Fjellström rent richting de bal. Fjellström passt de bal in één keer door. Sporre rent richting de bal. Sporre haalt uit met een fantastische trap. Olsson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokiga Uteliggare 72%, Grindtorp FC 28%.
Tokiga Uteliggare - Grindtorp FC 0:1

49e minuut.
Johansson rent richting de bal. Wallerstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson begaat een overtreding. Wallerstedt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wallerstedt kan niet meer verder spelen. Lokesson komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bok rent richting de bal. Bok geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Torp de bal. Lokesson rent richting de bal. Lokesson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Lokesson is nu in balbezit. Jeppsson begaat een overtreding. Lokesson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simonson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thuresson springt en kopt de bal. Lokesson kopt de bal weg. Nordmark probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Simonson speelt de bal door. Jernemyr rent richting de bal. Jernemyr geeft een hoge lob. Ljunggren bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljunggren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Sandberg met de inworp. Ljunggren met een sublieme pass. Sporre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Lokesson is nu in balbezit. Ljunggren onderschept slim de pass. Ljunggren geeft een hoge lob. Sporre is nu in balbezit. Sporre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sandberg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Thuresson met een snelle inworp. Lokesson is nu in balbezit. Lokesson geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokiga Uteliggare 60%, Grindtorp FC 40%.
Tokiga Uteliggare - Grindtorp FC 0:1