Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mark OP Talibon FC
Normal Tactiek 442 TL
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 45.9
poor Schieten very good
weak Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Rönnland rent richting de bal. Kollberg onderschept slim de pass. Kollberg probeert naar een medespeler te passen. Strigén rent richting de bal. Strigén schiet op doel. Cronkvist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Talibon FC 0:1

2e minuut.
Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bosson. Myszkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hammarhjärta met een snel genomen vrije trap. Daar is Strigén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strigén draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rönnland is nu in balbezit. Strigén onderschept slim de pass. Strigén haalt uit met een fantastische trap. Cronkvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Talibon FC 0:2

5e minuut.
Ängkvist is nu in balbezit. Myszkiewicz onderschept slim de pass. Myszkiewicz speelt de bal door. Strigén is nu in balbezit. Strigén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Talibon FC 0:3

7e minuut.
Riihelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Riihelä passt de bal zonder na te denken. Fırıncıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Irewald zal de hoekschop nemen. Bădiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Ängkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Ängkvist geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hammarhjärta met de inworp. Buriticá geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Strigén heeft problemen om de bal te vangen. Strigén passt de bal met de wreef. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz schiet op doel. Cronkvist maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Talibon FC 0:4

13e minuut.
Buriticá onderschept slim de pass. Myszkiewicz met een sublieme pass. Strigén rent richting de bal. Strigén schiet op doel. Cronkvist probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Buriticá is nu in balbezit. Buriticá geeft een hoge lob. Skugge is nu in balbezit. Strigén verovert de bal door een tackle van achteren. Strigén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Talibon FC 0:5

16e minuut.
Riihelä passt de bal met de wreef. Kollberg rent richting de bal. Kollberg passt de bal zonder na te denken. Strigén rent richting de bal. Strigén draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Strigén probeert de bal met de borst te controleren. Skugge bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén verovert de bal door een tackle van achteren. Strigén schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Skugge trapt de bal weg. Daar is Hellberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riihelä probeert naar een medespeler te passen. Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Irewald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bosson is nu in balbezit. Buriticá speelt de bal door. Strigén rent richting de bal. Strigén draait met de bal, schiet en ... Cronkvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Riihelä met een sublieme pass. Kollberg is nu in balbezit. Kollberg passt de bal zonder na te denken. Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Talibon FC 0:6

23e minuut.
Daar is Leijonhufvud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Strigén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buriticá is nu in balbezit. Buriticá schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Rönnland rent richting de bal. Buriticá verovert de bal door een tackle van achteren. Buriticá geeft een lange en hoge pass. Myszkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Myszkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén haalt uit met een fantastische trap. Cronkvist maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Talibon FC 0:7

27e minuut.
Kollberg passt de bal zonder na te denken. Strigén is nu in balbezit. Strigén draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Skugge de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Talibon FC 0:8

29e minuut.
Buriticá rent richting de bal. Buriticá passt de bal met de wreef. Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén heeft problemen om de bal te vangen. Strigén draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Myszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Myszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Strigén is nu in balbezit. Strigén haalt uit met een fantastische trap. Cronkvist werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Talibon FC 0:9

37e minuut.
Inworp. Buriticá met een snelle inworp. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kjäll probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buriticá zal de hoekschop nemen. Strigén is nu in balbezit. Strigén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Talibon FC 0:10

42e minuut.
Rönnland is nu in balbezit. Kollberg verovert de bal door een tackle van achteren. Kollberg passt de bal in één keer door. Strigén is nu in balbezit. Strigén haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mark OP 76%, Talibon FC 24%.
Mark OP - Talibon FC 0:10

49e minuut.
Hammarhjärta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammarhjärta passt de bal met de wreef. Buriticá met een sublieme pass. Strigén rent richting de bal. Strigén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Talibon FC 0:11

50e minuut.
Eddiesson met een sublieme pass. Kollberg probeert naar een medespeler te passen. Strigén rent richting de bal. Strigén haalt uit met een fantastische trap. Paal!

51e minuut.
Hammarhjärta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammarhjärta geeft een hoge lob. Kollberg kopt de bal weg. Strigén rent richting de bal. Strigén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Talibon FC 0:12

53e minuut.
Buriticá onderschept slim de pass. Buriticá met een sublieme pass. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén rent richting de bal. Myszkiewicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Talibon FC 0:13

55e minuut.
Buriticá speelt de bal door. Riihelä is nu in balbezit. Riihelä speelt de bal door. Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Buriticá bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriticá met een sublieme pass. Myszkiewicz is nu in balbezit. Strigén rent richting de bal. Strigén haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Rönnland de bal. Buriticá met een sublieme pass. Kjäll bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén verovert de bal door een tackle van achteren. Strigén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Talibon FC 0:14

67e minuut.
Bosson verovert de bal door een tackle van achteren. Bosson met een sublieme pass. Inworp. Fırıncıoğlu met de inworp. Buriticá geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Kollberg is nu in balbezit. Kollberg passt de bal in één keer door. Riihelä probeert naar een medespeler te passen. Strigén is nu in balbezit. Strigén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Talibon FC 0:15

73e minuut.
Strigén is nu in balbezit. Strigén geeft een lange en hoge pass. Ängkvist is nu in balbezit. Myszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Myszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cronkvist trapt de bal weg. Kollberg kopt de bal weg. Strigén heeft problemen om de bal te vangen. Myszkiewicz is nu in balbezit. Myszkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hammarhjärta is nu in balbezit. Hammarhjärta probeert naar een medespeler te passen. Strigén rent richting de bal. Strigén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mark OP - Talibon FC 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mark OP 77%, Talibon FC 23%.
Mark OP - Talibon FC 0:16