Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Underhållande Skott Tokiga Uteliggare
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


17e minuut.
Sporre rent richting de bal. Caspersson onderschept slim de pass. Fjellström rent richting de bal. Sporre rent richting de bal. Sporre draait met de bal, schiet en ... Westlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Dahlin met een snelle inworp. Jähkel rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Jeppsson ... Strafschop! Jähkel raakt geblesseerd tijdens het duel. Jähkel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underhållande Skott 55%, Tokiga Uteliggare 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Underhållande Skott - Tokiga Uteliggare 0:0

66e minuut.
Kask probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malmell rent richting de bal. Malmell passt de bal in één keer door. Norman bereikt de bal nog maar net als eerste. Norman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Caspersson probeert naar een medespeler te passen. Jähkel is nu in balbezit. Jähkel passt de bal zonder na te denken. Norman is nu in balbezit. Norman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Underhållande Skott - Tokiga Uteliggare 1:0

74e minuut.
Jeppsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jähkel verovert de bal door een tackle van achteren. Jähkel passt de bal zonder na te denken. Norman rent richting de bal. Norman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dahlin probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Jernemyr met de inworp. Jeppsson is nu in balbezit. Jeppsson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jähkel heeft problemen om de bal te vangen. Jeppsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jähkel zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jähkel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

87e minuut.
Jeppsson is nu in balbezit. Jeppsson geeft een hoge lob. Malmell kopt de bal weg. Norman rent richting de bal. Norman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underhållande Skott 41%, Tokiga Uteliggare 59%.
Underhållande Skott - Tokiga Uteliggare 1:0