Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Samat Talibon FC
Normal Tactiek 442 TL
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 41.7
weak Schieten solid
weak Passen solid
poor Verdedigen good


3e minuut.
Cronborg onderschept slim de pass. Buriticá onderschept slim de pass. Buriticá passt de bal met de wreef. Strigén is nu in balbezit. Strigén schiet op doel. Sjöström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kollberg probeert naar een medespeler te passen. Buriticá bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriticá speelt de bal door. Strigén rent richting de bal. Strigén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sjöström trapt de bal weg. Inworp. Riihelä met een snelle inworp. Kollberg rent richting de bal. Kollberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Buriticá probeert naar een medespeler te passen. Daar is Myszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myszkiewicz passt de bal in één keer door. Strigén heeft problemen om de bal te vangen. Strigén haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Kollberg met de inworp. Vanheden bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén onderschept slim de pass. Strigén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - Talibon FC 0:1

25e minuut.
Wiland bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriticá onderschept slim de pass. Buriticá passt de bal met de wreef. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Buriticá speelt de bal door. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hammarhjärta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammarhjärta geeft een hoge lob. Strigén kopt de bal weg. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Henriksson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kollberg met een snelle inworp. Strigén bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vanheden met de inworp. Daar is Kollberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kollberg met een sublieme pass. Strigén is nu in balbezit. Strigén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - Talibon FC 0:2

38e minuut.
Riihelä geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Viklund de bal. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén is nu in balbezit. Strigén draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hammarhjärta geeft de bal voor. Klungelig pakt Strigén de bal. Henriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Strigén verovert de bal door een tackle van achteren. Strigén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sjöström met een harde bal richting middenveld. Cronborg kopt de bal weg. Buriticá met een sublieme pass. Strigén is nu in balbezit. Strigén draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kollberg rent richting de bal. Kollberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - Talibon FC 0:3

44e minuut.
Riihelä passt de bal zonder na te denken. Kollberg rent richting de bal. Kollberg probeert naar een medespeler te passen. Daar is Strigén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strigén haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - Talibon FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Samat 74%, Talibon FC 26%.
FC Samat - Talibon FC 0:4

47e minuut.
Eddiesson geeft de bal voor. Kollberg speelt de bal door. Henriksson is nu in balbezit. Strigén verovert de bal door een tackle van achteren. Strigén draait met de bal, schiet en ... Sjöström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - Talibon FC 0:5

51e minuut.
Buriticá verovert de bal door een tackle van achteren. Buriticá probeert naar een medespeler te passen. Kollberg rent richting de bal. Kollberg draait met de bal, schiet en ... Sjöström maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - Talibon FC 0:6

54e minuut.
Viklund onderschept slim de pass. Viklund geeft een hoge lob. Przybyło kopt de bal weg. Kollberg rent richting de bal. Kollberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Holmgren met een sublieme pass. Myszkiewicz is nu in balbezit. Viklund bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Brundin rent richting de bal. Kollberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollberg passt de bal met de wreef. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - Talibon FC 0:7

64e minuut.
Buriticá passt de bal in één keer door. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Buriticá rent richting de bal. Buriticá passt de bal met de wreef. Kollberg met een sublieme pass. Strigén is nu in balbezit. Strigén draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kollberg verovert de bal door een tackle van achteren. Kollberg met een sublieme pass. Henriksson rent richting de bal. Strigén verovert de bal door een tackle van achteren. Strigén draait met de bal, schiet en ... Sjöström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Myszkiewicz rent richting de bal. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kollberg met een sublieme pass. Strigén rent richting de bal. Strigén passt de bal zonder na te denken. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samat - Talibon FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Samat 77%, Talibon FC 23%.
FC Samat - Talibon FC 0:8