Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Underhållande Skott Mark OP
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Ängkvist is nu in balbezit. Dahlin onderschept slim de pass. Dahlin met een sublieme pass. Norman is nu in balbezit. Norman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Irewald probeert naar een medespeler te passen. Villesson rent richting de bal. Villesson met een sublieme pass. Klungelig pakt Norman de bal. Norman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rolandsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Rönnland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rönnland geeft een lange en hoge pass. Leijonhufvud rent richting de bal. Leijonhufvud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Engwall is nu in balbezit. Engwall met een sublieme pass. Dahlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlin geeft een lange en hoge pass. Norman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Underhållande Skott - Mark OP 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underhållande Skott 56%, Mark OP 44%.
Underhållande Skott - Mark OP 1:0

46e minuut.
Cyrén heeft problemen om de bal te vangen. Cyrén passt de bal met de wreef. Rönnland rent richting de bal. Lundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cyrén rent richting de bal. Caspersson verovert de bal door een tackle van achteren. Caspersson speelt de bal door. Norman is nu in balbezit. Norman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Cyrén rent richting de bal. Villesson verovert de bal door een tackle van achteren. Villesson speelt de bal door. Norman is nu in balbezit. Norman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cyrén rent richting de bal. Villesson verovert de bal door een tackle van achteren. Villesson probeert naar een medespeler te passen. Norman is nu in balbezit. Norman draait met de bal, schiet en ... Cronkvist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kjäll neemt de hoekschop. Cronkvist bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underhållande Skott 40%, Mark OP 60%.
Underhållande Skott - Mark OP 1:0