Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tokiga Uteliggare Coca Cola F.C
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Hökmark geeft de bal voor. Borén bereikt de bal nog maar net als eerste. Ströberg verovert de bal door een tackle van achteren. Ströberg schiet op doel. Nordmark werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokiga Uteliggare - Coca Cola F.C 0:1

4e minuut.
Ek speelt de bal door. Dahlgran is nu in balbezit. Dahlgran passt de bal in één keer door. Ströberg heeft problemen om de bal te vangen. Ströberg haalt uit met een fantastische trap. Nordmark kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokiga Uteliggare - Coca Cola F.C 0:2

7e minuut.
Qvick geeft de bal voor. Borén is nu in balbezit. Ströberg verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlgran rent richting de bal. Dahlgran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bertilsson passt de bal met de wreef. Dahlgran is nu in balbezit. Dahlgran met een sublieme pass. Ströberg is nu in balbezit. Ströberg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borén rent richting de bal. Ströberg onderschept slim de pass. Ströberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokiga Uteliggare - Coca Cola F.C 0:3

20e minuut.
Dahlgran is nu in balbezit. Dahlgran met een sublieme pass. Ströberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ströberg haalt uit met een fantastische trap. Torp probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Wilmersson rent richting de bal. Wilmersson geeft een hoge lob. Ströberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ströberg schiet op doel. Na een snelle pass probeert Torp de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

34e minuut.
Wilmersson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kask met de inworp. Fjellström rent richting de bal. Fjellström schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Hökmark met een sublieme pass. Sandberg is nu in balbezit. Ströberg begaat een overtreding. Ströberg krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Borén is nu in balbezit. Dahlgran is nu in balbezit. Borén tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dahlgran raakt geblesseerd tijdens het duel. Hökmark wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokiga Uteliggare 61%, Coca Cola F.C 39%.
Tokiga Uteliggare - Coca Cola F.C 0:3

53e minuut.
Jeppsson is nu in balbezit. Jeppsson passt de bal zonder na te denken. Ströberg probeert de bal met de borst te controleren. Ströberg schiet op doel. Torp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sundholm geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kullinger met de inworp. Dahlgran bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgran passt de bal zonder na te denken. Nordmark probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokiga Uteliggare 55%, Coca Cola F.C 45%.
Tokiga Uteliggare - Coca Cola F.C 0:3