Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Foxtrot FC BaanjiFC
Normal Tactiek 451
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Pärsson haalt uit met een fantastische trap. Rehn kopt de bal weg. Sundin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundin draait met de bal, schiet en ... Löwengrip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Foxtrot FC - BaanjiFC 0:1

20e minuut.
Sundin speelt de bal door. Körner rent richting de bal. Bennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Körner verovert de bal door een tackle van achteren. Körner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Brännström met een snelle inworp. Irebring is nu in balbezit. Sundin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Irebring is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Irebring neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Foxtrot FC - BaanjiFC 1:1

44e minuut.
Bennysson is nu in balbezit. Körner verovert de bal door een tackle van achteren. Österberg speelt de bal door. Pärsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foxtrot FC 53%, BaanjiFC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Foxtrot FC - BaanjiFC 1:1

48e minuut.
Bergman onderschept slim de pass. Bergman geeft de bal voor. Daar is Sundin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pärsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moström met een snelle inworp. Klungelig pakt Körner de bal. Bennysson begaat een overtreding. Bennysson krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Bergendahl speelt de bal door. Pärsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottosson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ottosson krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Jonasson speelt de bal door. Moström rent richting de bal. Moström passt de bal met de wreef. Pärsson is nu in balbezit. Pärsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Linde is nu in balbezit. Ottosson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Linde. Linde krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Sundin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brännström met de inworp. Irebring bereikt de bal nog maar net als eerste. Irebring geeft een lange en hoge pass. Lismare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foxtrot FC 62%, BaanjiFC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Foxtrot FC - BaanjiFC 1:1