Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartax LDZ Raumdeuter FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Jerrysson rent richting de bal. Simonsson verovert de bal door een tackle van achteren. Simonsson passt de bal met de wreef. Nicklasson rent richting de bal. Nicklasson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Linderoth is nu in balbezit. Cronkvist onderschept slim de pass. Cronkvist met een sublieme pass. Fisher rent richting de bal. Fisher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartax LDZ - Raumdeuter FC 0:1

12e minuut.
Cronkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronkvist probeert naar een medespeler te passen. Fisher is nu in balbezit. Fisher schiet op doel. Sidenkvast probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sedflod is nu in balbezit. Sedflod geeft de bal voor. Sidenkvast bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher verovert de bal door een tackle van achteren. Fisher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bromé passt de bal met de wreef. Nicklasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicklasson schiet op doel. Efraimsson is nu in balbezit. Efraimsson schiet op doel. Dagerlund bokst de bal weg.

24e minuut.
Simonsson is nu in balbezit. Simonsson met een sublieme pass. Sedflod met een sublieme pass. Nicklasson is nu in balbezit. Nicklasson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jerrysson rent richting de bal. Simonsson onderschept slim de pass. Simonsson geeft een lange en hoge pass. Nicklasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicklasson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Fisher rent richting de bal. Simonsson rent richting de bal. Fisher verovert de bal door een tackle van achteren. Fisher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartax LDZ - Raumdeuter FC 0:2

31e minuut.
Bromé passt de bal met de wreef. Nicklasson is nu in balbezit. Viljesson rent richting de bal. Nicklasson verovert de bal door een tackle van achteren. Nicklasson schiet op doel. Dagerlund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Linderoth kopt de bal weg. Sedflod probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicklasson rent richting de bal. Nicklasson haalt uit met een fantastische trap. Dagerlund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartax LDZ - Raumdeuter FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartax LDZ 37%, Raumdeuter FC 63%.
Spartax LDZ - Raumdeuter FC 1:2

46e minuut.
Klungelig pakt Fisher de bal. Bromé verovert de bal door een tackle van achteren. Bromé passt de bal met de wreef. Nicklasson is nu in balbezit. Nicklasson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kullander speelt de bal door. Klungelig pakt Viljesson de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bromé. Bromé krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Efraimsson geeft een lange en hoge pass. Linderoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedflod probeert naar een medespeler te passen. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cronkvist onderschept slim de pass. Cronkvist met een sublieme pass. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher schiet op doel. Sidenkvast probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Linderoth speelt de bal door. Bromé met een sublieme pass. Klungelig pakt Djuse de bal. Nicklasson rent richting de bal. Nicklasson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
André onderschept slim de pass. André met een sublieme pass. Bromé rent richting de bal. Bromé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spartax LDZ - Raumdeuter FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartax LDZ 32%, Raumdeuter FC 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spartax LDZ - Raumdeuter FC 2:2