Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vita Tigrar IFK Göteborg Sweden
Normal Tactiek 424
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Gutterstam speelt de bal door. Birgersson controleert de bal met de borst. Wiman met een sublieme pass. Orre rent richting de bal. Orre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Birgersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Birgersson passt de bal zonder na te denken. Orre rent richting de bal. Orre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vita Tigrar - IFK Göteborg Sweden 0:1

8e minuut.
Lagerbäck onderschept slim de pass. Månsson rent richting de bal. Månsson passt de bal zonder na te denken. Orre bereikt de bal nog maar net als eerste. Orre schiet op doel. Sturesson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Uddmyr bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerbäck onderschept slim de pass. Lagerbäck geeft een hoge lob. Dufva is nu in balbezit. Dufva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vita Tigrar - IFK Göteborg Sweden 0:2

36e minuut.
Hammarhjärta onderschept slim de pass. Hammarhjärta geeft een lange en hoge pass. Orre bereikt de bal nog maar net als eerste. Månsson verovert de bal door een tackle van achteren. Månsson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gutterstam bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiman verovert de bal door een tackle van achteren. Wiman speelt de bal door. Dufva rent richting de bal. Dufva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vita Tigrar - IFK Göteborg Sweden 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vita Tigrar 55%, IFK Göteborg Sweden 45%.
Vita Tigrar - IFK Göteborg Sweden 0:3

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sjöberg met een harde bal richting middenveld. Flinta kopt de bal weg. Orre is nu in balbezit. Orre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vita Tigrar 52%, IFK Göteborg Sweden 48%.
Vita Tigrar - IFK Göteborg Sweden 0:3