Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dial Square FC Foxtrot FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 22.1
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Kihlström met een sublieme pass. Brännström is nu in balbezit. Valtersson begaat een overtreding. Valtersson krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Åhblad speelt de bal door. Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Grengren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson onderschept slim de pass. Lovesson schiet op doel. Löwengrip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lovesson is nu in balbezit. Lovesson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Foxtrot FC 1:0

8e minuut.
Birgersson met de inworp. Korsberg rent richting de bal. Korsberg passt de bal in één keer door. Lovesson is nu in balbezit. Lovesson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Korsberg rent richting de bal. Korsberg passt de bal in één keer door. Kihlström heeft problemen om de bal te vangen. Lovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Korsberg speelt de bal door. Daar is Kihlström, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kihlström met een sublieme pass. Liv is nu in balbezit. Liv haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Åhblad verovert de bal door een tackle van achteren. Åhblad met een sublieme pass. Grengren is nu in balbezit. Lovesson onderschept slim de pass. Lovesson haalt uit met een fantastische trap. Löwengrip bokst de bal weg. Lovesson is nu in balbezit. Lovesson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Korsberg met een sublieme pass. Åhblad rent richting de bal. Kihlström rent richting de bal. Åhblad onderschept slim de pass. Åhblad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Foxtrot FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dial Square FC 35%, Foxtrot FC 65%.
Dial Square FC - Foxtrot FC 2:0

50e minuut.
Åhblad verovert de bal door een tackle van achteren. Åhblad passt de bal in één keer door. Lovesson is nu in balbezit. Lovesson draait met de bal, schiet en ... Löwengrip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Foxtrot FC 3:0

53e minuut.
Bergman geeft een hoge lob. Christoffersson rent richting de bal. Liv onderschept slim de pass. Liv draait met de bal, schiet en ... Renger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Foxtrot FC 3:1

62e minuut.
Kihlström probeert naar een medespeler te passen. Liv rent richting de bal. Korsberg is nu in balbezit. Liv onderschept slim de pass. Liv draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rehn onderschept slim de pass. Conrads bereikt de bal nog maar net als eerste. Conrads passt de bal met de wreef. Liv is nu in balbezit. Liv haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dial Square FC - Foxtrot FC 3:2

73e minuut.
Conrads geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birgersson met een snelle inworp. Åhblad rent richting de bal. Åhblad geeft een hoge lob. Löwengrip bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dial Square FC 48%, Foxtrot FC 52%.
Dial Square FC - Foxtrot FC 3:2